Comunicate de Afaceri

Ochelarii de protectie pentru calculator nu ar trebui sa lipseasca la nici un loc de munca

Traim cu totii in era vitezei digitale si petrecem din ce in ce mai mult timp in fata unui ecran de telefon, sau in fata unui ecran de PC, ceea ce in timp ne va afecta fara sa ne dam seama ochii, asta daca nu cumva am apucat sa purtam din timp o pereche premium ochelari de protectie pentru calculator.

Ochelarii antireflex pentru computer, pe care pe parcusul articolului ii vom numi "ochelari de protectie pentru calculator", pentru a fi mai simplu de inteles pentru toata lumea, sunt pe cale sa devina o necesitate, asta mai ales daca nu vrem sa ajungem la 50 de ani si sa citim acest text cu zoom.           

Cum functioneaza ochelarii de protectie pentru calculator

In primul rand, trebuie sa intelegem ca ochii nostrii sunt alcatuiti in mare parte din muschi, iar muschii obosesc. Obosesc pentru ca lumina albastra ii tine incordati si in tensiune. Statul in fata unui ecran digital pentru muschii ochiului, este la fel ca mersul la sala fara incalzire pentru muschi, adica pot aparea rupturi, intinderi etc, care se vor reflecta in acuratetea vizuala a fiecaruia.

Ochelarii de protectie pentru calculator, substituie in mare parte "lipsa de incalzire de la sala". Iti asezi perechea de ochelari de protectie pentru calculator pe nas si este ca si cum ai facut putin cardio inainte sa te apuci sa te holbezi intr-un ecran extrem de luminos.

Daca doriti sa intram in termeni putin mai tehnici, ochelarii de protectie pentru calculator, atenueaza efectul de reflexie, blocheaza razele UV si lumina albastra. In termeni mai putin tehnici, protejeaza vederea.

Daca deja folosesti ochelari de vedere, sa stii ca acestia nu substituie ochelarii de protectie pentru calculator, cu atat mai mult, ochiul tau fiind sensibil deja, sansele sa obosesti in fata calculatorului sunt chiar mai mari. Pentru cei care folosesc ochelari de vedere, exista si varianta achizitionarii unor ochelari de protectie pentru calculator cu dioptrii, pe baza de reteta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare