Comunicate de Afaceri

Oferta de servere dedicate de la SC ITEXCHANGE CONSULTING SERV

SC ITEXCHANGE CONSULTING SERV este un nume important in tot ceea ce inseamna servicii, produse si consultanta IT.Fiind constienti de faptul ca infrastructura IT a devenit indispensabila pentru orice companie si pentru orice institutie, remarcand rapiditatea cu care tehnologiile in materie de infrastructura IT se schimba si dorind sa ofere oricarui client cele mai noi inovatii in domeniu, echipa de la SC ITEXCHANGE CONSULTING SERV pune la dispozitia clientilor oameni specializati in toate ramurile domeniului IT, cel mai ridicat nivel de profesionalism, dar si maxima seriozitate in orice colaborare. Iar toate acestea sunt disponibile la preturi fara concurenta pe piata de servicii si consultanta IT.

Printre serviciile pe care le poate gasi orice client la SC ITEXCHANGE CONSULTING SERV se numara si serviciile de inchiriere de servere dedicate. Atunci cand o companie sau o institutie doreste sa fie prezenta in mediul online este nevoie de un server care sa asigure functionarea optima si continua a site-ului si care sa permita gazduirea resurselor ce urmeaza a fi impartasite publicului si potentialilor clienti.

Prin urmare, orice prezenta in mediul online necesita un server. Iar printre cele mai eficiente si fiabile servere sunt acele servere dedicate. Chiar din denumire ne putem da seama ca aceste servere dedicate sunt la dispozitia unui singur utilizator, acesta avand exclusivitate atat in utilizarea spatiului de stocare, a puterii serverului, dar si in tot ceea ce inseamna modificarile aduse serverului.

In oferta celor de SC ITEXCHANGE CONSULTING SERV vei putea alege din mai multe modele de astfel de servere dedicate. Tinand cont de resursele de care ai nevoie si de puterea serverelor, poti alege oricand dintre modelul E1 2x Intel XEON E5504 avand 24 GB RAM, modelul de server dedicat X1 2x Intel XEON E5620 ce vine cu 48GB RAM si serverul dedicat X2 2x Intel XEON E5645 avand 48 GB RAM, 2x SURSE.

Toate aceste modele de servere dedicate sunt produse de nume importante in domeniu, precum HP sau IBM. Pentru a gasi detalii tehnice complete referitoare la oricare dintre aceste modele de servere dedicate poti intra pe pagina firmei noastre, www.itexchange.eu. Tot aici poti identifica intreaga gama de servicii oferite in materie de infrastructura IT.Marele avantaj pe care SC ITEXCHANGE CONSULTING SERV il ofera se refera tocmai la faptul ca pentru fiecare client in parte se poate face o oferta personalizata, individualizata in functie de nevoile acestuia.

Astfel, daca te afli la inceput cu afacerea in mediul online si ai nevoie de resurse minime pentru un site, expertii de la SC ITEXCHANGE CONSULTING SERV sunt pregatiti sa iti ofere exact ceea ce ai nevoie. Daca in schimb afacerea ta s-a dezvoltat constant si ai nevoie de o crestere a resurselor pentru server-ul companiei, atunci la SC ITEXCHANGE CONSULTING SERV vei gasi exact serverele dedicate de care ai nevoie.

Fiind o echipa „tanara” in domeniul serviciilor IT, echipa de la SC ITEXCHANGE CONSULTING SERV isi doreste colaborari pe termen lung si de succes cu fiecare client in parte. Prin urmare, oferim profesionalism si cunostinte aprofundate in materie de infrastructura IT in fiecare proiect in care sunt considerati parteneri de incredere pentru succesul unei afaceri in mediul online.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare