Comunicate de Afaceri

Samsung Note 10 se anuta un succes si mai mare decat Samsung Note 9

Samsung Spania a anunțat că precomenzile lui Note 10 au depășit deja vânzările totale ale lui Samsung Note 9 din ultimele 12 luni. Și este de așteptat ca cifrele din celelalte piețe să fie similare.

 

Pentru prima dată, Galaxy Note a venit în două dimensiuni, astfel încât utilizatorii să-și poată alege care este cea mai potrivită variantă pentru ei. Galaxy Note 10 se adresează utilizatorilor care vor să experimenteze puterea S Pen-ului și productivitatea optimă într-o formă compactă, reprezentată printr-un display Cinematic Infinity, de 6,3 inchi, integrat în cel mai compact Note de până acum. Galaxy Note 10+ are cel mai mare display din familia Galaxy Note, Cinematic Infinity de 6,8 inchi, pe un device care este totuși ușor de manevrat și de utilizat.

 

Galaxy Note 10 folosește Dynamic AMOLED, cu certificare HDR10+ și Dynamic Tone Mapping, fotografiile și video-urile sunt mai luminoase față de seria Note 9 Samsung și oferă o gamă largă de culori impresionante. Pentru o vizualizare mai confortabilă, afișajul Eye Comfort reduce lumina albastră fără a afecta calitatea culorii.

 

Cea mai aleasă culoare de către consumatori a fost Aura Glow, 52% dintre precomenzile de Note 10 optând pentru aceasta. În ceea ce privește cele două dimensiuni, Note 10 a reprezentat 71% din precomenzi, în timp ce Samsung Note 10+, restul precomenzilor.

 

Samsung Galaxy Note 10 este dotat cu aceleași camere pe care le are și S10. Asta înseamnă o cameră cu teleobiectiv cu funcție de zoom incredibil (16 MP), o cameră cu unghi larg pentru momentele de zi cu zi (12 MP) și o cameră cu unghi ultra-larg pentru peisaje panoramice (12 MP). S10+ dispune și de 2 camere frontale: una pentru selfie (10MP) și una cu efect de adâncime (8MP).

 

Specificațiile celor două modele de Samsung Galaxy Note 10:

 

Galaxy Note 10

Display: 6.3-inchi AMOLED FHD

Procesor: Snapdragon 855 Plus

RAM: 8GB

Stocare: 256GB

Camera: 12MP telephoto, f/2.2, + 12MP wide-angle, dual f/1.5-f/2.4+ 16MP ultra wide, f/2.2

Baterie: 3,600mAh

 

Galaxy Note 10+

Display: 6.8-inchi AMOLED QHD

Procesor: Snapdragon 855 Plus

RAM: 12GB

Stocare: 256GB

Camera: 12MP telephoto, f/2.2, + 12MP wide-angle, dual f/1.5-f/2.4+ 16MP ultra wide, f/2.2 + time-of-flight

Baterie: 4,300mAh

 

Vestea bună este că lansarea lui Note 10 va duce la ieftinirea telefoanelor Samsung Note 9, care vor deveni mult mai atractive pentru cei care își doresc un telefon vârf de gamă, dar nu sunt dispuși să cheltuiască exagerat pentru un telefon nou-lansat. De altfel, eMAG și alți retaileri au avut deja, în luna august, o campanie de reducere la telefoanele Samsung, Samsung Blue Week, în care smartphone-urile producătorului coreean au avut prețuri cu până la 30% mai mici.

 

Pentru că se apropie Black Friday, dar și pentru că toamna prețurile telefoanelor din gamele anterioare au tendința de a scădea, dat fiind că se lansează modele noi, lunile septembrie-octombrie-noiembrie sunt cele mai potrivite pentru cei care își doresc un telefon nou. Iar Samsung Note 9 este una dintre cele mai bune opțiuni. A fost cel mai bun din 2018 și încă se ține bine. Galaxy Note 9 oferă o performanță ridicată în timpul jocurilor, de exemplu, grație super procesorului său care reduce decalajul, sistemul de răcire cu apă-carbon care ajută la prevenirea supraîncălzirii și dispozitivul de reglare a performanței bazat pe AI, care garantează fluiditatea jocului.

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare