Comunicate de Afaceri

Schimbarile minimale de la iPhone 6 incoace ti arata cat de concentrat este Apple in maximizarea profitului

Este vorba despre iPhone 6, modelul care naște și acum comparații cu actuala generație de telefoane oferite de Apple. Motivul este unul simplu: iPhone 8 și 8 Plus seamănă vizibil cu venerabilii iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

De fapt, singurul design cu adevărat special conceput de Apple în ultimii 3 ani este noul iPhone X. Iar pentru asta i-au pus un preț pe măsură: $1150 sau vreo €1300 (pe plaiuri mioritice) pentru modelul cel mai scump.

Din 2014, Apple a schimbat minimal design-ul telefoanelor sale, alegând să se concentreze asupra dotărilor hardware. Astfel, actuala generație de iPhone a ajuns să fie mai performantă decât un MacBook Pro pe care îl poți cumpăra astăzi din magazine. Nu vei putea să rulezi Final Cut pe el, însă toate aplicațiile disponibile în App Store vor merge brici.

O evoluție spectaculoasă se poate vedea în compartimentul camerelor foto. iPhone 6 a pornit de la o cameră simplă, de 8 megapixeli, cu înregistrare video Full HD. Astăzi avem parte de fotografiere în format RAW și înregistrare 4K la 60 de cadre pe secundă. La cum evoluează lucrurile, ne putem aștepta ca următoarele generații să înregistreze video în profil flat (pâinea și sarea videografilor).

Dincolo de numărul megapixelilor, Apple a făcut reale progrese în a dezvolta pasiunea utilizatorilor pentru fotografie. iPhone 6 Plus se deosebea de modelul de 4.7” prin camera stabilizată optic. Astăzi avem parte de camere duale, capabile să realizeze portrete aproape fidele realității.

Apple nu poate sta departe de controverse. Drept urmare, jack-ul audio pe care îl aveam până la iPhone 6 și 6S a dispărut complet. Acest lucru a dus la două lucruri: pagini întregi de vociferări și justificarea cheltuirii a încă $159 în conturile Apple: căștile AirPods.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat fără ca Apple să umble mult la design. Însă, prin noile tehnologii adaptate și vechile soluții ce au fost lăsate în afară, Apple a reușit să schimbe modalitatea de consum a produselor și serviciilor sale.

iPhone 6 este în continuare disponibil în magazine, iar cei ce doresc să păstreze o bucată din istoria plină de controverse a celor de la Apple ar putea să ia în calcul achiziția unui model.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare