Comunicate de Afaceri

Setarea APN-ului pentru proaspat procuratele telefoane Samsung second hand

Majoritatea posesorilor de telefoane, atunci cand intra in posesia unui dispozitiv nou, au pretentia ca respectivul produs sa poata functiona la adevarata sa capacitate maxima, totul trebuind sa functioneze cat se poate de corect. La momentul actual, printre necesitatile de baza pe care un smartphone este nevoit sa le indeplineasca se numara posibilitatea acestuia de a accesa intr-un mod optim internetul. 

 

Asadar, atunci cand se procura telefoane Samsung second hand, este important ca proprietarul sa se asigure ca setarea APN-ului a fost realizata in mod corespunzator, in caz contrar putand sa apara potentiale probleme cu internetul. Prin urmare, dorind sa ajute la informarea unui numar cat mai ridicat de persoane, in articolul de fata au fost aduse in discutie principalele informatii cu privire la APN, omul putand sa ia astfel la cunostinta, intr-un mod facil, toate datele de care are nevoie.

Ce este APN-ul?

In primul si-n primul rand, va fi necesar ca o persoana sa aiba niste cunostinte fundamentale cu privire la ce este APN-ul si ce anume face acesta. Abrevierea venind de la termenul din engleza Acces Point Name, in termeni generali, APN-ul reprezinta informatia de care smartphone-ul are nevoie pentru a se conecta la retelele mobile si la internet. 

 

Cand este accesat internetul de pe telefon, operatorul de retea mobila va citi APN-ul inregistrat la setari si va oferi dispozitivului o adresa IP pentru a se asigura ca conexiunea respectiva este sigura. Asadar, APN-ul trebuie sa fie setat corespunzator.

De ce este nevoie de APN pentru telefoane Samsung second hand? 

De cele mai multe ori, posesorul telefonului nu va trebui sa se ingrijoreze cu privire la setarile APN-ului deoarece acestea vor fi stabilite automat prin intermediul cartelei SIM. Cu toate acestea, in situatiile in care se trece de la o retea la alta, va exista sansa de a fi necesara o schimbare manuala a setarilro respective.

Cum se acceseaza?

Pathingul arata in felul urmator:

  • Settings > Connections;
  • Mobile Networks > Access Point Name > More;
  • Se va apasa “Reset to default” sau “New APN” pentru a fi introduse datele manual.

In concluzie, acestea sunt informatiile ce trebuie luate la cunostinta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare