Comunicate de Afaceri

Sistem alarma wireless GSM: servicii de instalare

Un sistem alarma wireless GSM se instaleaza foarte usor si repede, putand face configurarile doar cu ajutorul telefonului. Sunt foarte utile si dispun de un sistem foarte usor de folosit si invatat.

Centrala alarmei are un slot in care se introduce cartela sim, dar nu este compatibila cu serviciile oferite de cei de la Digi. Acest sistem alarma wireless GSM http://supraveghere-canton.ro/sisteme-alarma/sistem-alarma-wireless-GSM-chuango functioneaza doar pe Orange, Cosmote si Vodafone, iar in cazul in care se porneste alarma o sa fi contactat pe telefon.

Configurarea sistemului de alarma wireless GSM.

Este foarte usor sa faceti confgurarea unui astfel de sistem alarma wireless GSM dispunand doar de un telefon. Se poate face chiar si de la distanta prin transmisiunea unor SMS-uri sau prin apelare telefonica si introduceti codul comenzii pe tastatura.
Pentru comunicarea senzorilor estevun anumit protocol care are un cod special rezistent la unele bruiaje care vin din exterior. Ducand la protectia eventuala a scanarii codurilor de catrei cei care incearca sa intre in locuinta fara permis.
Protocolul folosit de catre acest sistem alarma wireless GSM este unul special, dispunand de foarte multe coduri. Dupa cum bine stiti si telecomenzile beneficiaza de astfel de coduri pentru a fi imposibil de copiat.

Ce fel de functii are un sistem alarma wireless GSM?

In primul rand un astfel de sistem foloseste o cartela sim pe abonament sau chiar pre-pay, putand astfel sa inglobeze un apelator GSM avand 6 numere usor progamabile. Alertarea se face prin voce sau prin mesaj.
Acest sistem alarma wireless GSM are posibilitatea de a se conecta unui difuzor din exterior. Armarea si dezarmarea se face chiar si de la distanta cu ajutorul unui SMS. Est posibila chiar si o montare a unei sirene in exterior, avand o putere destul de mare.

Are o memorie de 10 secunde in care poate sa inregistreze un mesaj pentru armare si dezarmare. Acest sistem admite pe cat se poate de posibil conectarea unor senzori care sunt pentru fum, inundatie si chiar gaz.

Ce trebuie sa contina un sistem alarma wireless GSM?

De cele mai multe ori un sistem alarma wireless GSM beneficiaza de o centrala GSM in care se introduce cartela, de un senzor de miscare wireless, o telecomanda wireless, o sirena care sa fie pe fir, beneficiati si de un alimentator si o antena GSM.
Informatiile de care trebuie sa beneficiati intr-un timp scurt la gasiti chiar pe http://www.supraveghere-canton.ro si tot de aici puteti sa va achizitionati sistemul de care aveti nevoie.

Un astfel de sistem alarma wireless GSM este folositor pentru cei care nu au incredere sa isi lase locuinta nesupravegheata.Un astfel de sistem este responsabil pentru a oferi siguranta locuintei pe care o ai. Apelati cu incredere la noi. Va oferim cele mai calitative sistemuri de alarma.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Misha

Comentarii

Cauta

Categorii populare