Comunicate de Afaceri

Sistemul ClickShare, un sistem inovativ de vizualizare in retea disponibil acum si in Transilvania

Sistemul ClickShare este disponibil acum si pe piata din Transilvania datorita unui parteneriat de exceptie intre firma romaneasca RedDot si BARCO. Parteneriatul cu Barco ofera firmei clujene oportunitatea comercializarii sistemelor de vizualizare in retea de ultima ora in domeniile business, sanatate, organizare evenimente, conferinte, divertisment. Cu sediul central la Kortrijk, Belgia, firma Barco este activa in peste 90 de tari si are 3 250 de angajati in intreaga lume inregistrand vanzari in valoare de 1.051 de milioane de euro, anul trecut.

„Ne bucuram ca am devenit parteneri Silver al firmei BARCO si datorita acestei colaborari putem oferi clientilor nostri sisteme si produse eficiente, usor de utilizat, care permit vizualizarea in retea. Unul dintre aceste sisteme este ClickShare ce vine in doua variante: CSM Unit Base - pentru sali de sedinte standard si full-featured CSC Unit Base - optimizat pentru sali de intalnire mari, sali de consiliu si sali de conferinte. Butonul USB ClickShare este un instrument de colaborare puternic ce permite mai multor persoane sa partajeze continut simultan pe ecranul de prezentare. In acealasi timp, un numar de pana la 64 de butoane pot fi conectate wireless la unitatea de baza, gata sa partajeze’’, declara Mircea Pop manager vanzari RedDot.

Atat de multe informatii si date sunt stocate in dispozitivele folosite incat ar fi o pierdere de timp si de resurse printarea materialelor necesare in cadrul diverselor intalniri. Eficienta acestui instrument consta in faptul ca detecteaza automat tipul de dispozitiv si sistemul de operare, afiseaza pe ecranul salii de sedinta, la rezolutia optima, documentele care se doresc a fi partajate cu ceilalti participanti. Astfel, orice sala de sedinte se poate transforma intr-un mediu prielnic exprimarii ideilor creative, contribuind la motivarea participantilor si in final la eficientizarea muncii.

„Dispozitivul este foarte usor de utilizat, nu este nevoie sa se conecteze metri de cabluri pentru folosirea lui si nici de vreun curs de specialitate pentru cei care-l intrebuinteaza. Avem deja multi clienti care au precomandat ClickShare si sunt foarte incantati de specificatiile si facilitatile dispozitivelor’’, mai declara managerul de vanzari al firmei clujene.

Firma RedDot din Cluj-Napoca activeaza din anul 2005, in special pe piata din Transilvania, oferind produse, servicii si solutii integrate adaptate cerintelor specifice de business, incluzand proiectare, instalare si intretinere a infrastructurii de voce, imagine si de date: sisteme de cablare structurata, servicii profesionale legate de retele si comunicatii, infrastructura audio si video, sisteme de securitate, Smart Home si cladiri inteligente.

Mircea Pop
Manager Vanzari- SC REDDOT SRL
E-mail: mircea.pop@reddot.ro
Tel: 0740 105 715
www.reddot.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare