Comunicate de Afaceri

Solutiile micropayment - secretul platilor la timp

Profesorul Bill Roscoe de la Universitatea din Oxford a dezvoltat o solutie care va permite realizarea de plati prin SMS in aproape orice situatie: de la persoana la persoana, in magazin sau la restaurant, si chiar si pentru plata unei cafele la automatul de cafea.
Cu un ritm de viata din ce in ce mai alert, oamenii sunt pusi in situatia de a cauta solutii care sa le permita o cat mai mare mobilitate si adaptabilitate. Un studiu arata ca in Romania 38% din persoanele care isi uita acasa telefonul si portofelul, se intorc pentru telefon. Daca adaugam si faptul ca in tara noastra exista 14 telefoane mobile la 1 calculator intelegem de ce serviciul « Plati pin SMS », lansat de Telemedia Consult, a luat un avant atat de important in ultimul timp.
Acest serviciu este destinat oricarei companii care vrea sa ofere clientilor sai o valoare adaugata: respectul pentru timpul acestora. Pe langa avantajul de a se inscrie intr-un demers Client Service, implementarea acestei optiuni aduce companiilor un atu in plus prin incasarea la timp a creantelor. Cu cat este mai usor de realizat o plata, cu atat este mai probabil ca ea sa fie, efectiv, realizata. Si la timp! In conditiile in care blocajul financiar este o sursa reala de ingrijorare a multor companii, fiecare factura incasata la termen conteaza in fluxul financiar al actorilor economici.
Serviciului platiprinsms.ro, Telemedia Consult ii aloca o echipa de profesionisti cu o experienta de 7 ani in telecomunicatiile din Romania. Cum platile prin SMS presupun un grad ridicat de securitate pentru tranzactiile efectuate, Telemedia a investit int-un serviciu de Relatii cu Clientii ce acopera un interval orar generos de luni pana vineri intre orele 9h00 – 21h00, iar in week-end intre orele: 9h00 – 17h00.

Despre Telemedia:
Telemedia este lider de piata in mobile marketing, oferind o gama larga de servicii: divertisment mobil, servicii IVR – audiotext (numere de tip 0.900 xxx, numere Romtelecom cu tarif normal de tip: 201.88.xx), servicii micropayment (www.platiprinsms.ro), web sms si SMSmarketing.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare