Comunicate de Afaceri

Syscom Digital - your mobile marketing team

Pentru Syscom Digital marketingul mobil inseamna mai mult decat 160 de caractere intr-un simplu mesaj pe telefon. Prin viziunea deloc conservatoare Syscom Digital intentioneaza sa depaseasca tacticile clasice de comunicare mobila, tip SMS advertising, si sa aduca pe piata autohtona trendurile viitorului. Obiectivul major al agentiei este sa ofere clientilor strategii integrate de marketing digital, care combina eficient tacticile de marketing on-line cu cele off-line. Pentru Syscom Digital creativitatea merge mana in mana cu tehnicile inovative de new media, in vederea obtinerii prompte de rezultate usor cuantificabile.

Echipa Syscom Digital se concentreaza pe dezvoltarea unor solutii de comunicare digitala, menite sa construiasca relatii one-to-one intre companii si clientii lor. Prin contenturi targetate pe profilul end-userilor, Syscom Digital ofera strategii complexe si tailor made, asigurand pe langa rezultate imediate si o investitie valoroasa. Maia Novolan, general manager Syscom Digital sublineaza: „Garantam solutii adaptate si inteligente de mobile marketing clientilor nostri. In climatul de business actual metodele eficiente de marketing, care ofera valoare in schimbul costului, sunt mai importante ca niciodata, iar mobile marketingul poate oferi o rambursare impresionanta a investitiei financiare.”

Serviciile oferite de Syscom Digital sunt implementate de o echipa matura si experimentata. Profesionistii sai au cunostinte semnificative in domeniu, acumulate in decursul multor ani de activitate pe piata de mobile marketing. Maia Novolan a reusit sa formeze in jurul sau o echipa unita, a carei formula a ramas intacta si loiala, indiferent de schimbarea mediului organizational.

Agentia Syscom Digital este specializata in platforme digitale de comunicare, strategie si management in comunicarea virtuala, content digital, marketing viral, marketing de proximitate (Bluetooth advertising), Call-center, campanii integrate de online si offline, folosind un mix comunicational de tehnologii precum SMS, MMS, Voce, WEB, M-WEB, Bluetooth, Barcode SMS si Barcode MMS.

Contact:
Mihaela Iacob
PR Executive – MORE THAN PUB
Mobil: 0749.288.826
mihaela.iacob@morethanpub.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare