Comunicate de Afaceri

Tuburi LED – avantaje, beneficii si sfaturi de utilizare

Ce stii despre tehnologia unor tuburi LED? Hai sa aflam mai multe!

Recent, aceste tuburi LED au crescut in fata unor tuburi fluorescente obisnuite. De ce se intampla acest lucru? Deoarece tehnologia LED este mai convenabila iar aceste tuburi Led sunt extrem de avantajoase si accesibile.
tuburi LED
In trecut, lampile fluorescente au fost considerate cele mai economice produse din piata, dar aceste tuburi LED si-au aprobat contributia unica, cum ar fi un singur LED pentru a furniza pana la 100 lumeni, numai consumul unui Wat.

LED – avantaje cunoscute

Folosind tuburi LED, in timpul duratei sale de viata utila, acestea vor economisi energie electrica sau vor inlocui fondurile necesare pentru tubul clasic si va ajuta la reducerea carbonului. Are o durata mai lunga de valabilitate, iar pretul de achizitie este aproape de tubul clasic. Acest lucru il face ideal pentru iluminatul ridicat si extins, cum ar fi spitale, cladiri publice, banci, magazine, scoli, gradinite, statii de tren si iluminat de uz casnic.

LED-ul este un accesoriu de iluminat solid folosind un material semiconductor in loc de filament sau gaz. Lampa LED este un cip subtire incapsulat intr-o carcasa de rasina epoxidica. Acest lucru determina ca setul de tuburi LED sa fie mai puternic decat de obicei al tuburilor incandescente sau fluorescente. Deoarece tuburile LED nu contin componente fragile, cum ar fi sticla si filamentele, pot rezista vibratiilor extreme si temperaturilor.

Alege Electric Concept

Magazinul de iluminat interior si exterior iti ofera solutii din care poti alege din ce in ce mai mult, in caz ca doriti sa schimbati tehnologia de iluminat in casa.

Alegeti ca acest magazin deoarece prezinta o serie de mari avantaje, inclusiv raportul nostru de calitate si pret.

Alegeti magazinul online Electric Concept, alegeti viitorul prietenos pentru mediu, energie de inalta calitate si preturi accesibile! Te asteptam cu drag pe site cu solutii de iluminat inteligent si durabil!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare