Comunicate de Afaceri

Un nou iPhone 9 in 2020. La ce sa ne asteptam

La ce să te aștepți de la iPhone 9

Dacă nu ai urmărit avalanșa de zvonuri despre iPhone 9, află că acesta va fi o versiune a iPhone nu foarte interesantă, dar una extrem de importantă pentru afacerea Apple. iPhone 9 este de așteptat să vină cu un ecran de 4,7 inci și cu un design aproape identic cu iPhone 8, cu buton Home și Touch ID, mai degrabă decât Face ID.

De asemenea, este de așteptat ca noul iPhone 9 să fie alimentat de cel mai recent procesor A13 de la Apple, care garantează actualizări iOS timp de mai mulți ani. În ceea ce privește prețul, câteva rapoarte au sugerat un preț inițial de sub 400 de dolari.

Cui i se potrivește noul iPhone 9?

iPhone 9 ar putea să nu fie cel mai popular iPhone printre fanii Mac, dar este important să ne amintim că există încă o bază uriașă de oameni care încă dețin iPhone 6 și iPhone 6s. iPhone 9 este conceput pentru a atrage acei utilizatori să facă upgrade la ceva mai puternic și de viitor.

Cu noul său accent pe servicii, cum ar fi Apple Arcade și Apple TV +, Apple are un stimulent major pentru a menține cât mai mulți utilizatori de iPhone pe cea mai recentă versiune de iOS. iPhone 9 va face exact asta datorită procesorului său A13 și prețului inițial de 399 de dolari. Vetei putea cumpara noul iPhone 9 de pe emag.ro la preturi avantajoase!

Oamenii care doresc să cumpere un iPhone 8 acum ar trebui să aștepte ca iPhone 9 să fie lansat pe piață, în timp ce cei care doresc iPhone 8 Plus vor fi probabil mai bine deserviți de iPhone XR. Asta pentru că iPhone 9 va fi, în esență, un urmaș direct pentru iPhone 8. Designul este de așteptat să fie practic identic, ambele oferind un ecran de 4,7 inci și un buton Home.

Dacă totuși ești interesat de ceva mai recent, precum iPhone 11, există puține motive să aștepți pentru a vedea ce are iPhone pregătit în magazin. iPhone 11 și iPhone 11 Pro sunt iPhone-uri flagship vândute de Apple, așa că este puțin probabil să fii tentat de alternativa low-cost care nu prezintă cel mai recent design și cele mai noi funcții.

sursa foto appleinsider.com

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare