Comunicate de Afaceri

Unde poti gasi un catalog de firme online in 2021 ?

Orice firma care isi face prezenta in mediul online cu serviciile oferite sau cu produsele comercializate doreste sa se promoveze cat mai bine in acest mediu in continua expansiune!

Ce inseamna un catalog de firme online ?

Este destul de simplu, este un mediu online care ar trebui sa fie cat mai bine structurat si cat mai prietenos cu cei care navigheaza aici pentru a gasi un serviciu doriti sau un furnizor cu care sa lucreze pentru anumite proiecte. 

Catalogul de firme online ar trebui sa fie cat mai bine impartiti pe categorii de interes, localitati si cuvinte cheie. Aceste etichete ajuta vizitatorul sa ajunga la informatia dorita cat mai repede si cat mai eficient!

De ce sa iti inscri serviciile intr-un catalog online ?

Sa presupunem ca aveti un magazin online in care vindeti piese auto insa nu aveti nici pe departe traficul dorit. Este oarecum normal deoarece dureaza destul de mult sa va cunoasca google si sa va indexeze cat mai bine. 

Inscrierea in catalogul online va poate ajuta sa obtineti si mai multi vizitatori dar sa va creasca si autoritatea cat mai bine atunci cand google observa interactiunea cu alte site-uri deja consacrate in mediul online. 

Este normal acest efect deoarece google apreciaza foarte mult relatiile de calitate intre site-urile cu o autoritate ridicata!

Deci inscrierea intr-un catalog de firme online este chiar o recomandare si din partea celor de la google daca tinem cont de faptul ca si ei au dezvoltat un proiect de acest gen cu multi ani in urma. Era vorba de un director web care exista si in ziua de astazi in care google incerca sa cliasifice toate site-urie in fnctie de locatie si categoria de interes.

Iata mai jos cateva din avantaleje cele mai importante atunci cand aveti un website inscris intr-un catalog de firme online:

  • Mai multi vizitatori cu sanse mai mari de a deveni clienti
  • Va poate creste autoritatea site-ului web
  • Puteti obtine marturi despre serviciile oferite sau despre produsel vandute. Un aspect foarte important pentru a va putea concentra atentia pe lucrurile care trebuie imbunatatite.
  • Va puteti gasi mai multi colaboratori de lunga durata si puteti dezvolta mai multe proiecte impreuna!
  • Puteti cerceta mai usor concurenta din domeniul dumneavoastra
  • Puteti analiza statisticile despre trafic

Pe un catalog de firme online va puteti promova deasemenea prin intermediul comunicatelor de presa, advertoriale sau articole online.

Majoritatea portalurilor care ofera posibilitatea de promovare a firmelor online pun la dispozitia clientilor si posibilitatea adaugari de articole online.

Promovarea prin intermediul artiolelor online este una din cele mai populare forme de a face cat mai cunoscut un serviciu in mediul online. 

De ce este acest aspect atat de important ?

Este simplu, google indexeaza la anumite intervale de timp un website si continutul acestuia. Cu cat google gaseste articole sau comunicate de presa diverse despre un anumit serviciu, cu cat acesta devine mai interesant si ii da mai multa impornata.

Deasemenea, continutul unde este gasit trebuie sa fie unul de calitate si cat mai prietenos pentru vizitatori.

Pentru ca ne petrecem foarte mult timp in mediul online va pot recomanda unul din cele mai cunoscute website-uri si anume: firme365.ro . Acesta are o vechime de 13 ani, foarte bine structurat cu o autoritate ridicata unde va puteti adauga atat profilul firmei cat si articole online. 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC ADAD Company 365 SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare