Comunicate de Afaceri

Unul dintre cele mai bune smartwatch-uri pentru iubitorii de fitness

Deplasarea fara telefon, fara a pierde niciodata un mesaj sau un apel, se afla in legatura directa cu o populatie in crestere, iar piata smartwatch explodeaza ca raspuns.

Optiunile trecutului au fost transformate de atunci in dispozitive elegante si puternice. Dar smartwatch-urile nu sunt doar concepute pentru a fi utilizate zilnic.

Astazi, piata a imbratisat complet industria de fitness si acum cele mai inteligente smartwatch-uri se caracterizeaza ca fiind eficiente. Sportivii si iubitorii de fitness se bucura, dar cu atatea companii care testeaza apele, ar fi greu sa elimini cele mai bune smartwatch-uri pentru fitness. Exista insa cateva modele:

Apple Watch Seria 3

Utilizatorii care doresc un smartwatch complet, cu o multime de componente orientate spre fitness sunt cei care vor alege acest tip de smartwatch. Pretul va fi pana la maximul de 400$ in functie de ce alegeti. Sticla curbata este completata de un ecran luminos si frumos, in timp ce Digital Crown se roteste perfect prin mesaje, notificari si aplicatii.

Cea mai recenta tehnologie a Apple WatchOS 4 ofera mai multe functii de fitness decat orice alta versiune anterioara. Un sistem cuprinzator, nu scapa pe elementele de baza cum ar fi numararea pasului, numararea caloriilor si monitorizarea ritmului cardiac.

Urmarirea GPS inseamna, de asemenea, ca va puteti lasa telefonul la domiciliu atunci cand va stabiliti o plimbare de dimineata sau dupa-amiaza. Aveti posibilitatea sa alternati intre diferite optiuni pentru activitati, inclusiv mersul pe jos, alergare, inot si multe altele.

Este, de asemenea, rezistent la apa pana la cincizeci de metri si un altimetru, inregistreaza modificari in altitudine - o caracteristica ravnita pentru drumetii si alpinisti.

Acest pachet uimitor este completat de memento-uri pentru a va deplasa, in timp ce durata de folosire a bateriei de 18 ore este suficienta pentru a va face o zi sau doua de antrenamente inainte de a-l reincarca.

Daca va doriti si alte variante de smartwatch, ei bine, este un moment bun de a alege, electronicele fiind la mare cautare. O alta optiune a iubitorilor de sport este Fitbit Versa, ceva mai accesibil la pret in comparatie cu cele de la Apple, un avantaj al acestui model este durata mare a bateriei.

Printre alte smartwatch-uri de fitness, amintim si Garmin Forerunner 645 care ofera posibilitatea de a asculta muzica preferata in timp ce va faceti exercitiile de zi cu zi, Garmin Fenix 5X, recunoscut pentru functiile sale, un smartwatch cu adevarat impresionant.

In schimb, Suunto 3 Fitness este unul dintre cele mai ieftine modele, dar vine cu la fel de multe functii, incluzand o varietate de sporturi. Ceasurile sunt o modalitate excelenta de a ne masura performanta si efortul depus in timpul antrenametelor, dar si o facilitate, telefonul ramanand in plan secund atunci cand alegeti sa purtati un smartwatch.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare