Comunicate de Afaceri

Webdesk Agency prelungește concursul pentru postul de Content Master!

Te consideri o persoană creativă, pasionată de tot ceea ce înseamnă redactarea conținutului de calitate?  Iubești jobul de redactor online și ești pregătit să ieși din zona de confort pentru a face față cu brio tematicilor diverse? 

Agenția Webdesk din București te invită să aplici pentru jobul de Content Master pentru a ne cunoaște mai bine! 

Care sunt viitoarele tale responsabilități?

În primul rând, vei redacta conținut pentru partenerii agenției, dar și pentru proiectele "in house", care vor apărea în publicații renumite din cadrul mediului online.

Agenția de web design & seo lucrează deopotrivă cu ziare naționale și locale, astfel încât să ofere vizibilitatea necesară oricărui tip de afacere, în funcție de publicul țintă al clientului. De asemenea, conținutul va fi publicat pe bloguri de actualitate, care abordează tematici din sfere diferite. Portalurile de lifestyle, tehnologie sau design nu lipsesc de pe listă, așa că este o oportunitate deosebită prin care îți poți extinde  orizonturile lingvistice. 

Pe partea de optimizare și promovare SEO, veți deprinde tehnicile aplicate de seniorii agenției, urmărind îndeaproape modalitățile prin care acestea sunt aplicate și personalizate în funcție de specificul afacerii fiecărui client în parte. În anul 2017 totul se întâmplă în mediul virtual, așa că nu trebuie să rămâi în urmă cu noile tedințe din marketing-ul online. 

Iar dacă responsabilitățile ți-au atras atenția, atunci ar trebui să știi că printre cerințele agenției Webdesk se numără experiența medie în aria content writing-ului, de la articole de blog până la descrieri de produse, capacități excelente de lucru cu pachetul Microsoft Office, abilități de comunicare fluentă în limba română și engleză, precum și concepte relaționate cu domeniul marketing-ului online. 

Ca și trăsături personale, echipa Webdesk caută o persoană guvernată de motivație, serioasă și gata să facă față cu brio numeroaselor proiecte în care este angrenată agenția. De asemenea, printre plusuri se numără spiritul ordonat, atenția la detalii si dorința constantă de progres. 

Dacă ți-am atras atenția, te invităm să aplici pentru job în această pagină - http://www.webdesk.ro/cariere/

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare