Comunicate de Afaceri

WiFi eveniment - De ce ar trebui sa luati in considerare furnizarea WiFi la urmatorul dvs. eveniment

WiFi eveniment

Cu 4G acum o caracteristica aproape omniprezenta in marile orase si orase din intreaga tara, poate parea ca nevoia de WiFi este in scadere. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de planificarea urmatorului dvs. eveniment, asigurarea faptului ca accesul la internet wireless este disponibil pentru oaspeti, participanti sau delegati, ar putea face o diferenta uriasa atat pentru ceea ce se poate realiza, cat si pentru cat de fericiti sunt cei care participa.

WiFi vs 4G

Mizand pe 4G poate fi mai multa bataie de cap decat merita. Exista intotdeauna potentialul ca retelele sa intampine probleme si, chiar si atunci cand acestea nu sunt, prea multi oameni care incearca sa acceseze o retea dintr-o singura locatie pot insemna ca continutul internetului se incarca mult mai lent, daca este cazul. De asemenea, este demn de remarcat faptul ca, daca oamenii numara banii pe care ii cheltuiesc pentru a fi conectati la internet, este mult mai putin probabil sa-si cheltuiasca banii cu tine.

Costul furnizarii accesului WiFi gratuit participantilor va fi mult mai mic decat costul fiecarei persoane care isi utilizeaza propria indemnizatie de date mobile. Cu doar atat de mult acces 4G disponibil in orice zona si cu majoritatea persoanelor care nu doresc sa-si consume alocatia lunara intr-un spatiu scurt de timp, WiFi-ul nu ofera doar flexibilitate.

Solutia potrivita Event WiFi

Oferirea accesului gratuit la internet nu trebuie sa va coste o avere. Cheltuielile reale vor fi probabil minime si va fi, de asemenea, posibil sa se alinieze serviciile pe care le oferiti. Un acces generic, limitat, poate fi oferit gratuit, cu o optiune de viteza mai mare disponibila pentru cei care doresc sa plateasca o suma mica pentru acest privilegiu. Si mentinerea participantilor fericiti si productivi nu este singurul motiv pentru care evenimentul dvs. ar putea beneficia.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: CRIL DEV SRL

Cauta

Categorii populare