Comunicate de Afaceri

10 sfaturi pentru a-ti face casa mai primitoare

Avem zece sfaturi de incercat care va vor ajuta sa construiti o casa care sa-i primeasca pe toti cei care trec prin usile sale - desi atentie, poate sa-i faca sa nu doreasca sa mai plece!

1. Lasati usa din fata si intrarea sa stabileasca tonul primitor

Nu subestimati puterea primitoare a unei atractii bune. Iarna a fost grea pentru toata lumea , un covor deschis face minuni. Doriti un truc rapid pentru o intrare pentru a adauga vibratii instantanee? Adaugati o planta mare cu frunze verzi chiar in partea interioara a usii din fata (daca se potriveste una). Oaspetii beneficiaza de o senzatie plina de viata verde de indata ce usa este deschisa. Daca sunteti in cautare de mobilier pentru casa, obiecte de iluminat, decoratiuni si alte lucuri necesare, vezi lista de magazine home&deco .

2. Folositi culori si alte trucuri de design pentru a trage ochii prin spatiul dvs.

Luati in considerare prima vizualizare a spatiului de catre un oaspete si acordati o atentie speciala proiectarii celui mai indepartat punct al acelei vederi. Ca si cum ati picta peretele indepartat vis a vis de usa din fata intr-o culoare indrazneata cu accent, adaugand arta distractiva sau iluminat sau orice altceva care va capta atentia. Acest lucru va atrage aproape literalmente oamenii in casa ta, creand acest sentiment ca vor sa ramana un timp si sa exploreze spatiul tau.

3. Faceti mai usor accesul la locurile de relaxare si in jurul mobilierului dvs.

S-ar putea sa nu va deranjeze sa mutati un scaun pentru a ajunge in spatele mesei, dar oaspetii nu se simt confortabil in spatii in care nu inteleg cum sa traverseze. Ideea este sa faceti ca miscarea prin casa dvs. - sa ajungeti de la usa din fata la zonele de relaxare confortabile, bucataria, baia si multe altele - sa fie fara obstacole. Nu puneti mobilier de dimensiuni prea mari incat nimeni sa nu se poata strecura si nu puneti atatea perne de podea pe jos, incat oaspetii trebuie sa se tarasca prin ele ca o cursa de obstacole. Si acest lucru este, desigur, greu pentru parinti, dar incercati sa indreptati jucariile din cale pentru a descuraja impiedicarea!

4. Umpleti spatiul cu plante verzi

Acest lucru este destul de auto-explicativ. O multime de plante aduc viata intr-un spatiu si il fac sa se simta ca un fel de loc primitor pe care doriti sa-l petreceti dupa-amiaza.

5. Deasemnea alegeti si textilele moi

Poate cea mai evidenta sugestie de pe lista, dar este totusi incredibil de eficienta. Alegeti covoare de plus. Alegeti mobilier, perne de podea, otomane si banci. Textile cu rame pentru arta de perete.

6. Inmoaie liniile drepte si dure

O multime de linii drepte si dure - chiar si cele pe tapiterie moderna foarte ferma - pot parea neplacute si pot influenta in mod negativ incercarea de a avea un spatiu primitor. Trucurile, cum ar fi incorporarea covoarelor rotunde, pot ajuta, la fel ca si alte obiecte rotunde, cum ar fi pernele sau aruncarea unei paturi moale peste un colt pentru a rupe o linie dreapta.

7. Personalizati cel putin o piesa de mobilier

Aceasta este mai mult daca aveti o multime de mobilier achizitionat de la comerciantii cu amanuntul populari si recunoscuti. Personalizarea acestora - fie prin abordarea unui truc sau chiar doar pentru retapitarea intr-o tesatura distractiva - va va ajuta sa va simititi in acest loc mai putin ca intr-un catalog si mai mult ca intr-o casa. Si intrucat un oaspete este probabil acolo pentru a va vizita la fel ca si acasa, orice puteti face pentru a aduce mai multa personalitate stralucitoare in interiorul dvs. ii va face pe oameni sa doreasca sa mai ramana o vreme.

8. Presarati detalii de design unice in jurul casei.

Din nou, este vorba despre crearea unui spatiu care sa se simta ca e al dvs. si sa fie plin de detalii - chiar si minuscule - care sa faca un spatiu sa se simta plin, sofisticat si de parca ar da imbratisari elegante.

9. Pastrati ordinea

Stivele de facturi, revistele aproape rasturnate si multe altele sunt stresant de vazut - chiar si pentru oaspeti! Daca nu poti pastra intotdeauna spatiul nedezvoltat, indeparteaza stive inainte de sosirea oaspetilor.

10. Un parfum bun care pluteste in aer

Nu sunteti sigur a ce miroase acasa? Luati o mini-vacanta pentru o zi si vedeti care este primul miros care va loveste nasul cand intrati in usa. Daca este neplacut, scapati de miros. Apoi poate luati cateva plante parfumate pentru o casa cu miros natural. Pe https://conde.ro/ gasesti lista cu cele mai bune magazine de mobila si decoratiuni.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Dumitru Cristian

Comentarii

Cauta

Categorii populare