Comunicate de Afaceri

11% reducere la buchete de trandafiri, numai de la Orasul Florilor

Primavara este cel mai frumos moment al anului in care sa oferiți buchete de trandafiri persoanelor dragi. Daca nu mai sunteți mulțumiți de aranjamentele tradiționale și care nu au nimic deosebit, apelați la Orașul Florilor, floraria online care are reduceri mari de preț la buchetele de trandafiri, ideale pentru a transmite cele mai sincere sentimente.
<h2>Buchete de trandafiri simple ori combinate cu plante ornamentale</h2>
Orașul Florilor ține la clienții sai și de aceea vrea sa le ofere buchete de flori speciale, care sa iasa din tiparele obișnuite și care sa fie o incantare pentru cea care le primește. De aceea, intrand pe pagina online a florariei, clienții pot alege buchete de flori compuse doar din trandafiri, fie ei monocolori sau puternic colorați, in mai multe nuanțe, ori buchete de trandafiri in combinații spectaculoase. Maeștrii florari de la Orașul Florilor au grija ca toate buchetele de flori sa exprime cele mai sincere sentimente și sa fie, prin propria cromatica și aranjare, o declarație de iubire sau sa exprime sentimente de prețuire și recunoștința.
De exemplu, un buchet de trandafiri special ca unul dintre cele din acest link: https://www.orasulflorilor.ro/florarie-online/buchete-flori/buchete-trandafiri/ , poate fi cel compus din florile dragostei, combinate cu hortensii albe, gerbera, hypericum, ruscus, eucalypt și wax flowers. Un buchet de trandafiri impresionant mai poate fi compus din miniroze, lisianthus și frezii, in armonie cu niște lalele galbene, trahelium și santini. Pentru ca buchetul de flori sa fie unul original pana in cele mai mici detalii, optați și pentru un ambalaj cu totul special, precum foaia care imita o pagina de ziar și care va imbraca elegant tot aranjamentul floral.
<h3>Comanda online buchete de flori cu transport gratuit in București și județul Ilfov</h3>
Intrați pe pagina online https://www.orasulflorilor.ro/ și comandați cele mai frumoase buchete de trandafiri pentru persoanele dragi. Beneficiați de reduceri de pana la 16% și transport oriunde in București. Comandați online sau la numarul de telefon 0743.256.525.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare