Comunicate de Afaceri

3 motive pentru ca cinefilii sa se mute in cinematograful din centrul Pitestiului

Daca exista un segment de public concret caruia se adreseaza aceasta oportunitate, cu siguranta fac parte din el. N-as putea spune ca sunt cel mai mare cinefil, ca am vazut toate filmele lui Lynch sau ca am o cultura impresionanta in acest sens, dar vizionatul filmelor este una dintre cele mai placute si mai accesibile, acum, metode de relaxare pe care mi le pot imagina.
Iata care sunt filmele difuzate la cinema in centrul Pitestiului ce m-au impresionat in aceasta perioada:
Aferim!
Limba noastra-i o comoara, dar limba stramosilor nostri este mai expresiva decat orice alt lexic. Iti poti da seama de asta uitandu-te la Aferim!; subtitrarea in limba engleza iti va confirma acest lucru.
Sa nu mai vorbesc despre prestatia absolut mirifica a actorilor, despre muzica autentic romaneasca de pe coloana sonora, despre grozavia povestii in sine, despre sunetul extrem de bun – pe care nu-l intalnesti prea des la filmele romanesti sau despre tensiunea acriunii.
Acesta este un film care a fost asteptat foarte mult de pasionatii de filme si care ruleaza in continuare la cinematograful situat in centru orasului Pitesti.
The Boxtrolls
Imi plac animatiile, mai ales atunci cand le pot urmari alaturi de cei doi copii ai mei. Chiar daca n-a luat Oscarul si s-a multumit doar cu o nominalizare, acest film ne-a impresionat pe toti – cu mic, cu mare – prin muzicalitate, creativitate, suspans si frumusete.
Mommy
Tanarul regizor Xavier Dolan m-a impresionat pana la lacrimi cu aceasta pelicula dramatica infioratoare.
Geniul artistic s-a putut observa si in ceea ce priveste distributia, iar alternarea momentelor de suspans si groaza cu cele ale dragostei parintesti este atat de brusca uneori, incat nu poti sa te gandesti la altceva decat ca este foarte usor sa treci de la o extrema la alta, in functie de evenimentele prin care treci.
Programul filmelor din pitesti il puteti vedea aici: http://www.cinematrivale.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare