Comunicate de Afaceri

3 Recomandari de filme daca vrei sa mergi la cinema in Pitesti

Iata trei filme de vazut in Pitesti saptamana asta:
„Cei patru fantastici”
In cazul in care nu ti-ii amintesti pe cei patru Fantastici din copilarie, nu-i bai, poti merge sa vezi filmul oricum. Sigur iti va placea acest film care ruleaza in Pitesti saptamana asta. Subiectul filmului e bazat pe faimoasa banda desenata cu acelasi nume.
Patru astronauti pleaca intr-o misiune in spatiu, are loc un accident iar in urma lui toti membrii echipajului capata puteri supranaturale. Asa au aparut Femeia Invizibila, Domnul Fantastic sau Omul Elastic, Torta Umana si Lucrul. Desi sunt luati prin surprindere initial de aceste puteri, cu timpul invata sa le controleze si sa le foloseasca pentru binele omenirii.
„Orase de hartie”
Pe 12 august incepe sa ruleze un film nou in Pitesti – „Orase de hartie”. Nu e neaparat un blockbuster si nici un film de Oscar, insa merita vazut cu siguranta. De ce? Pentru ca e realizat dupa un scenariu adaptat dupa romanul omonim al lui John Green, autorul bestseller-ului „The Fault in Our Stars”.
Un alt motiv ar fi acela ca odata cu el isi face debutul actoricesc top-modelul Cara Delevigne si pare destul de promitator acest debut. Pelicula spune povestea a patru prieteni care pleaca in cautarea unei vecine disparute si gasesc aventura vietii lor.
„Pixels: O aventura digitala”
Cinefilii se impart in doua categorii: cei care il urasc pe Adam Sandler si cei care sunt fanii lui Adam Sandler. Indiferent din ce categorie ar face parte insa, un lucru e sigur – Sandler are lipici la public si cam orice noua pelicula in care joaca este un succes de casa garantat. Asadar, daca vrei sa vezi un film in Pitesti, noi iti recomandam „Pixels: O aventura digitala”, o comedie usoara, perfecta pentru ultima luna de vara in care soarele e mai palid si ai nevoie de un film mai spumos.
Mai multe detalii puteti sa vedeti aici: http://www.cinematrivale.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare