Comunicate de Afaceri

3 recomandari de la experti pentru un profil profesionist pe platforma LinkedIn

A devenit important sa construiesti un profil online care sa ilustreze cine esti si ce poți face. LinkedIn este cea mai importanta rețea sociala pentru afaceri, astfel ca ai nevoie sa construiesti un profil puternic aici. Iar daca ai nevoie de servicii de promovare LinkedIn, sunt mulți furnizori de servicii care te pot ajuta.
 
Scrie o descriere care sa spuna pe scurt cine esti
Descrierea personala de pe LinkedIn trebuie ținuta la zi. Este o idee buna sa o reimprospatați in fiecare an cu experiențele noi, realizari si obiective profesionale. Descrierea este locul in care poți vorbi despre ceea stii sa faci diferit. Indiferent daca este vorba de pasiunea ta pentru a ajuta comunitatea sau oamenii, de un talent special, esti unic si clienții ar trebui sa afle acest lucru.
 
Foloseste o fotografie personala actualizata si clara
Fotografia este cel mai simplu, dar cel mai puternic mod de a imbunați imediat aspectul profilului tau de LinkedIn. Daca fotografia este veche, de calitate slaba sau pur si simplu neprofesionista (da, esti pasionat de pisici, dar poate ca ar trebui sa fii si tu in imagine), este timpul pentru o noua fotografie. Evitați selfie-ul casual si optați pentru o fotografie profesionala. Daca nu vrei o fotografie cu tine, fa o poza care arata o parte din afacerea ta. Primesti puncte bonus daca adaugi si o fotografie de coperta pe Linkedin.
 
Solicita si publica recomandari
Mulți oameni trec cu vederea aceasta secțiune, dar este o modalitate perfecta de a demonstra calitatea muncii tale. Considera aceasta secțiune ca fiind echivalentul recenziilor Google. Acesta secțiune permite fostilor clienți sau colegi sa scrie testimoniale despre colaborarea lor cu tine. Pentru a iți consolida profilul, adreseaza-te colegilor si clienților care au avut interacțiuni pozitive cu tine. Vei arata clienților potențiali ca pot avea incredere in tine, facand mai usoara convingerea acestora. Daca intampini probleme pentru a obține recomandari, incearca sa lasi feedback pozitiv la profilurile altor persoane. Ei vor acționa in reciprocitate.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: CRM Business Solutions

Comentarii

Cauta

Categorii populare