Comunicate de Afaceri

5 ani de PR in Cluj-Napoca

Mai mult decat atat, de 5 ani de cand exista pe piata locala, colaborand cu agentiile de PR la nivel national, D’Avantage ofera suport in desfasurarea evenimentelor din provincie. Incredea pe care o acorda clientii si respectarea intru totul a indatoririlor asumate ca agentie specializata in PR, a pozitionat D’Avantage ca furnizor de servicii profesioniste. „Ieri am implinit 5 ani de cand existam pe piata relatiilor publice din Transilvania si suntem mandri ca am ajuns aici, reusind sa aducem un plus de valoare PR-ului profesionist din Cluj Napoca. Relatiile de durata pe care le avem cu clientii si colaboratorii nostri, atat de necesare in cazul PR-ului, sunt dovada atentiei, dedicarii si entuziasmului pe care le abordam si acordam in cazul fiecarui proiect, indiferent daca bugetele alocate comunicarii prin relatii publice au crescut sau au fost afectate de situatia economica generala. Suportul logistic si consultanta locala se dovedesc adesea a fi profitabile chiar si pentru clientii de talie nationala si mult mai productive daca se face corelatia buget - rezultate” afirma Andreea Cotop, PR Manager la D’Avantage.

„Pentru relatiile publice din „provincie”, asa cum sunt adesea privite, lucrurile merg intr-o directie favorabila, castigam teren putin cate putin. In cazul D’Avantage am inregistrat o crestere cu 17% a cifrei de afaceri in primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Desi se manifesta un interes ridicat pentru relatii publice si pentru utilizarea tuturor avantajelor pe care le includ serviciile de PR, estimam pentru cel de-al doilea semestru al anului in curs o temperare a acestei cresteri pe fondul unei situatii economice nu tocmai favorabile in actualul trimestru. Clientii sunt receptivi la necesitatea unei comunicari eficiente insa nu dispun de bugetele pe care si le-ar dori” a adaugat PR Managerul D’Avantage. „Pentru a preintampina aceste neajunsuri, am identificat noi servicii de comunicare ce aduc un plus de profitabilitate. Mai mult, pentru a fi mai aproape de nevoile clientilor si pentru a le putea oferi informatiile necesare cresterii vizibilitatii lor, derulam un proces de reorganizare a comunicarii online prin modificarea site-ului si a prezentei noastre pe internet” a afirmat Andreea Cotop.

„In ciuda unor previziuni sumbre care se vehiculeaza pe piata locala si a unor contractii inregistrate aici, cu precadere in trimestrul trei, estimam o usoara crestere anuala in medie de 5 pana la 6 % pentru 2009 fata de 2008, pe fondul alocarii unor bugete de comunicare mai ridicate in trimestrul patru, respectiv pentru finalul de an ” a concluzionat PR Managerul D’Avantage.

Infiintata in 2004 de cinci specialisti in comunicare, economie si relatii cu clientii, agentia de relatii publice D’Avantage Consult este cea mai entuziasta companie de PR din Cluj-Napoca. Din gama de servicii oferite de D’Avantage Consult fac parte: relatii publice (PR), planificare si strategie de marketing – consiliere in alegerea canalelor media (ATL) si in elaborarea mesajelor, in definirea identitatii brandului si a identitatii corporatiste, management de evenimente (BTL), conferinte, congrese, campanii de comunicare, campanii de imagine, campanii de comunicare interna, team-building, comunicare online (e-PR), monitorizare media, media coverage, audit de brand, design & creatie (tiparituri, logo, website).
Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare