Comunicate de Afaceri

5 filme care ruleaza la cinema in Pitesti si pentru care trebuie sa-ti faci rezervari

1.Black Mass: Afaceri Murdare
Mafia din Boston este o organizatie greu de destructurat, insa agentul FBI John Connolly vrea sa o doboare. Ajutorul lui? James „Whitey” Bulger, un gangster de temut, jucat de Johnny Depp. O alianta intre oamenii legii si un gangster nu are cum sa duca la un rezultat bun, asa ca Whitey reuseste sa devina mult mai puternic. Black Mass ruleaza la cinema in Pitesti, iar daca vrei sa-l vezi trebuie sa-ti faci rezervari.

2.Martianul
Asa cum se arata si pe afisul acestei pelicule, premiza filmului este sa-l aduca inapoi acasa pe astronautul lasat in urma de echipajul sau, care il considera mort. Abandonat pe Planeta Rosie, astronautul trebuie sa infrunte grele incercari intr-un mediu vitreg, iar NASA incearca sa-l aduca pe Terra. Filmul este unul dintre cele mai asteptate pelicule ale anului, asa ca grabeste-te sa-si faci rezervari deoarece ruleaza la cinema in Pitesti.

3.Sleeping with other People
O comedie romantica ce intra in cinema in Pitesti si la care tu si iubita ta ar trebui sa va faceti rezervari daca vreti sa petreceti cateva ore impreuna in timp ce va uitati la un film. Jason Sudeikis si Allison Brie joaca rolurile principale in aceasta pelicula ce trateaza tema prieteniei dintre un barbat si o femeie.

4.Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri
Piratul Barba Neagra, in interpretarea magistrala a lui Hugh Jackman, ii face din nou zile fripte lui Peter Pan. In universul magic din Tara de Nicaieri, cele doua personaje pe care le cunoastem inca din copilarie se lupta pentru acest taram de poveste. Este o reinterpretare a faimoasei povesti care ruleaza la cinema in Pitesti in aceasta perioada si pentru care iti recomandam sa-ti faci o rezervare.

5.The Walk: Sfideaza limitele
Este un film biografic, ce ruleaza in cinema in Pitesti, asa ca poti sa-ti faci rezervari chiar pe site-ul cinema Trivale. „The Walk” spune povestea lui Phillippe Petit, cel care a mers pe sarma intre cele doua Turnuri Gemene din New York.

Mai multe detalii puteti sa gasiti aici: http://www.cinematrivale.ro/informatii/despre-noi/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare