Comunicate de Afaceri

Amplasarea unui pop-up textil reprezinta solutia cheie pentru proiectul tau

Fixarea unui pop-up textil pentru a-ti crestere vizibilitatea brandului sau a proiectului reprezinta o solutie optima si cu rezultate vizibile. Acestea este unul dintre cele mai compacte sisteme din categoria din care face parte. In functie de caracteristicile alese, acesta va atrage atentia oamenilor si nu va fi trecut cu vederea.

Un principal avantaj il constituie faptul ca se potriveste in orice tip de spatiu. Montarea acestuia nu reprezinta un impediment, fiind usor de montat de maxim 2 persoane sau chiar de un singur om. Cu doar o miscare, acesta se va intinde in doar cateva minute.
pop-up textil
Pop-up textil - tendinta acestui an in cadrul evenimentelor

Majoritatea antreprenorilor aleg sa se promoveze prin amplasarea unui pop-up textil pentru ca ofera o gama de avantaje greu de demontat. Datorita dimensiunilor sale care pot ajunge chiar la peste 2 m, acestea vor oferi vizibilitate oriunde le-ai amplasa, in special in cadrul unui eveniment sau a unei expozitii. Participantii sunt atenti si atrasi de astfel de produse care devin din ce in ce mai populare in randul antreprenorilor.

In comparatie cu alte produse, design-ul acestui pop-up textil imprimat este facut dintr-o singura bucata, avand o calitate ridicata. Partea imprimata imbraca o structura metalica sau din plastic care completeaza intreg produsul, fiind inchis cu fermoar sau cu arici. Baza poate sa fie facuta si din aluminiu, fiind usor elastica, avantajul final fiind ca printul se muleaza, iar standul are o stabilitate ridicata.

Ce presupune procesul de realizare?

Pentru confectionarea unui pop-up textil se face mai intai grafica pe calcutor, de obicei se lucreaza in Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator, Adobe Acrobat sau Corel Draw. Clientul poate sa trimita varianta lui intr-o forma editabila daca doreste sa-l conceapa personal. Exista cateva reguli care trebuie respectate pentru ca rezultatul sa fie cel dorit.

  1. Elementele grafice si textele trebuie sa fie convertite in vectori
  2. Imaginele nu trebuie sa depaseasca 300 dpi, scara 1:1
  3. Ideal ar fi ca paleta de culori folosita sa fie CMYK
  4. Creativitatea reprezinta punctul forte, deci nu exista nicio limitare in procesul creativ
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare