Comunicate de Afaceri

Andreea Balan spune tot despre sarcina si silueta

Acceseaza https://www.6pm.ro/ pentru mai multe informatii despre Andreea Balan.

  Iata ce spune Andreea Balan

Pentru Andreea Balan lucrurile nu au stat dintotdeauna asa cum a dorit, a suferit si a luptat foarte mult pentru viata pe care o are.

Greșim ca sa învățăm, cădem ca să ne ridicam, pierdem ca să câștigăm, dăruim ca sa primim, suferim ca să fim fericiți. Dacă nu greșeam, cădeam, pierdeam, dăruiam, sufeream, nu eram cine sunt astăzi, o femeie împlinită, puternică și mai înteleaptă”, a scris aceasta.

In ceea ce priveste silueta, Andreea Balan se numara printre femeile norocoasa care pot manca dulciuri fara sa isi faca griji in privinta siluetei. In plus are o serie de regular in ceea ce priveste alimentatia ca sa isi poata pastra formele de invidiat. „Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”,a mai transmis aceasta.

„Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport. Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește”, a mai spus Andreea Balan.

 Dupa doar opt luni de la nastere Andreea Balan are un abdomen de invidiat. Orice femeie este geloasa pe silueta ei de vis si pe faptul ca poate manca orice fara sa se ingrase.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Intersoft 2010

Comentarii

Cauta

Categorii populare