Comunicate de Afaceri

Buget gratuit de publicitate (pana la 300 Lei) prin parteneriatul dintre Compari.ro si Webecom

Incepand de astazi, parteneriatul intre Webecom si Compari.ro va aduce un buget gratuit de publicitate in valoare de 300 RON, respectiv 240 RON in functie de statutul Dvs. (platitor de TVA, neplatitor de TVA) si 5% bonus la fiecare incarcare de credit in primele 6 luni.

Parteneriatul stabilit are ca principal scop sustinerea magazinelor online care sunt la inceput de drum.

Prin colaborarea cu Compari.ro, produsele pe care dumneavoastra le comercializati in magazinele Webeshop vor fi listate in unul din cele mai mari agregatoare de preturi prezente pe piata romaneasca.

Compari.ro va poate ajuta sa mariti atat numarul de accesari cat si numarul de comenzi ale magazinului pe care il administrati.

Portalul de cumparaturi arata celor care intentioneaza sa cumpere:
- magazinele si preturile aplicate de acestea
- magazinele in care puteti avea incredere
- proprietatile / caracteristicile produsului respectiv
- ce parere au ceilalti cumparatori despre produsele achizitionate si despre magazinele online


Participati gratuit la programul “Magazin de incredere”:

Noul serviciu, “Magazin de incredere” oferit de sistemul compari.ro, evidentiaza cele mai bune magazine pe baza opiniilor/parerilor cumparatorilor valide.

Compari.ro , prin programul “Magazin de incredere”, poate strange opiniile utilizatorilor care au cumparat cel putin un produs din magazinul dumneavoastra. Colectarea acestor informatii se realizeaza la 10 zile de la cumpararea unui produs prin trimiterea unui formular clientului dumneavoastra.

In calitate de posesor al magazinului o sa aveti acces la aceasta cercetare calitativa. Astfel o sa puteti identifica ce puteti imbunatati pentru a avea clienti si mai multumiti.

Magazinele care primesc un numar optim de opinii pozitive vor primi calificativul “Magazin de incredere”, avand posibilitatea sa afiseze o insigna de recunoastere.

Utilizatorii Dumneavoastra vor putea astfel avea certitudinea ca devin clientii unui magazin serios.


Despre WEBECOM

WEBECOM este o companie infiintata in 2005 in scopul furnizarii de solutii dedicate dezvoltarii afacerilor pe internet.

Proiectele noastre vin in ajutorul celor care doresc sa deschida sau sa dezvolte afaceri online la costuri reduse.

Solutiile noastre pentru comertul electronic includ realizarea de magazine online, gazduire web specializata, creatie grafica, creatie bannere animate, realizare fotografii de produs, filmare clipuri prezentare produse, servicii de publicitate si consultanta de business/marketing online.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: WEBECOM SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare