Comunicate de Afaceri

Caracteristici ale unui pop-up spider | Vezi gama MarelePrint.RO

Ce este, mai exact, un pop-up spider?

In domeniul comunicarii de brand in general, peretii de tip pop-up spider curbate sau liniare au revolutionat industria de comunicare si marketing. Desi nu este o solutie de afisare economica, peretii de afisare pop-up sunt mult mai putin costisitoare de produs decat standurile complet personalizate. Datorita scheletului retractabil, sistemul poate fi asamblat si dezasamblat cu usurinta, iar datorita structurii metalice din care este realizat, are o stabilitate mai mare si o viata mai lunga, putand fi refolosit. Zona de afisare a a unui pop-up spider este impresionanta si poate varia in latime de la 1m la 6m.
pop-up spider
In plus, zona de expunere poate fi marita pentru a produce vizibilitatea dorita. Exista doua tipuri de pereti in functie de tipul de material care urmeaza sa fie personalizat: pop-up spider sau varianta de pop-up textil. In carcasa magnetica, personalizarea se face prin imprimarea si laminarea autocolantelor pe un panou subtire cu cinci imprimeuri, in al doilea caz, pe un material textil ignifug cu o usoara intindere si atingere.

Cum alegem aceasta varianta de publicitate afacerea noastra?

Sistemul pop-up spider se integreaza perfect in orice tip de eveniment, indiferent care este scopul final. Capteaza instantaneu atentia publicului. Produsul tau va fi viral si il poti promova la potentialul lui maxim cu acest pop-up spider!

Avand in vedere ca este un model foarte flexibil, vei observa ca il poti lua cu tine oriunde te duci. Asamblarea acestuia se face in 3 pasi, iar dezasamblarea este la fel de usoara. Acest model este perfect atunci cand va grabiti pentru un spectacol sau eveniment, deoarece se potriveste perfect in orice locatie.

Il poti personaliza in functie de nevoile si dorintele tale, acesta fiind cel mai mare avantaj al sau. Desigur, pe langa acest avantaj, sistemul pop-up spider are multe avantaje. Veti gasi toate avantajele de care va bucurati accesand mareleprint.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare