Comunicate de Afaceri

Ce filme poti vedea la Pitesti

Un film la Pitesti, intotdeauna bun
Sa stii un film in Pitesti este intodeauna dintre cele mai noi. Cinematografele de aici au, potrivit programului, cele mai noi pelicule de la Hollyood, ceea ce inseamna ca daca alegi sa vezi un film in Pitesti nu vei da niciodata gres cu alegerea facuta.
O pelicula pe care o poti vedea in aceasta saptamana este Minionii, un film asteptat de catre toata lumea. Pelicula poate fi vizionata in mai multe cinematografe din oras, dotate cu sali 3D.
Minionii este un film in Poitesti, dar si in alte cinematografe din tara mult asteptat de catre cinefili. Deaceea, sunt asteptate vanzari record, asa cum au mai fost, de exemplu, la Cele 50 de umbre ale lui Grey, un film care i-a avut in rolurile principale pe actorii Dakota Johnson si Jamie Dornan.
Filmul a avut incasari de milioane, fiind extreme de vizionat atat in Europa, dar si peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, acolo unde a avut si premiera si unde a fost si filmat.
Minionii, un film foarte asteptat
Minionii, care are o durata de 91 de minute, este un film asteptat in Pitesti, dar si in alte orase din tara,cu sufletul la gura.
Simpaticii aghiotanti ai lui Gru, transformati in favoritii copiilor de cele doua filme Despicable Me, au parte de o animatie dedicata lor, in totalitate, potrivit cinemagia.ro.
Aflam ca minionii au existat inca de la inceputul timpurilor, visand mereu sa fie in slujba celor mai mari ticalosi ai istoriei. Doar ca multi stapani si-au gasit sfarsitul din cauza nazbatiilor minionilor, iar acestia raman singuri si neconsolati. Totul se shimba insa si pare a se rezolva in momentul in care minionul Kevin da peste Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a carei ambitie este nemasurata: aceasta isi doreste cu tot dinadinsul sa conduca peste intreaga lume si sa devina prima super-ticaloasa din istorie.
website: http://www.cinematrivale.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare