Comunicate de Afaceri

Cele mai eficiente metode de eliminare a murdariei si a mirosurilor neplacute din saltea

O intrebare foarte populara care apare atunci cand vorbim de saltele este urmatoarea: cum se poate curata o saltea? Cu siguranta nimeni nu doreste neplacerile date de o saltea murdara, incepand cu alergiile ( http://www.b365.ro/cea-mai-buna-saltea-pentru-cei-care-sufera-de-alergii_252596.html ) si terminand cu diversele boli transmise de murdarie.Pastrarea saltelei curate nu este o sarcina dificila, chiar daca ai copii mici, adolescenti sau chiar daca ai un animal de companie pe care il lasi sa intre in camera ta. Cel mai usor mod de a-ti pastra salteaua curata este, evident, prevenirea murdaririi inca de la inceput. Dar, cu toate acestea, ar trebui sa fii pregatit pentru accidentele care s-ar putea intampla.
Pentru cei care si-au cumparat o saltea noua si doresc sa stie cum sa o pastreze curata, li se recomanda folosirea unei huse protectoare, care se poate gasi cu usurinta in orice magazin de saltele sau de mobilier. Acest plic protector va acoperi in totalitate salteaua, tinand departe acarienii din praf si celelalte tipuri de alergeni. Acesta este, in mod cert, unul dintre cele mai bune moduri de a-ti mentine salteaua curata.
Paturile sunt predispuse la murdarie atunci cand ai copii sau animale de companie in casa. In cazul in care esti preocupat de acarieni si de praful care se poate acumula in interiorul saltelei, aspiratorul te poate ajuta sa scapi de aceste particule nedorite. Acum, probabil te intrebi cum poti sa cureti o saltea care are pete. Ei bine, acest lucru poate fi o sarcina care are nevoie de o concentrare un pic mai mare. In cazul in care salteaua este umeda, atunci ar trebui sa elimini umezeala complet. Apoi, poti sa utilizezi un prosop sau o carpa moale si un detergent pentru tapiterie sau un sapun delicat pentru a indeparta usor petele si murdaria. In timpul acestui proces trebuie, insa, sa fii atent ca umezeala si detergentul sa existe doar la suprafata si nu in interiorul saltelei. Daca salteaua se uda si in interior, aceasta ar trebui scoasa la soare pentru a se usca, sau, daca se poate, se permite utilizarea unui ventilator.
Mirosul neplacut si petele pot fi indepartate, de asemenea, cu ajutorul unei perii. Pentru eliminarea mirosurilor se recomanda chiar si traditionalul bicarbonat de sodiu care, daca este frecat cu putina apa pe suprafata saltelei, va face adevarate minuni.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: contentseo

Comentarii

Cauta

Categorii populare