Comunicate de Afaceri

Cinematograful din centrul Pitestiului este un alt motiv sa il vizitezi

Dupa cum bine stii, nu de mult timp a fost inaugurat cinemaul din centrul Pitestiului. Anuntata cu ceva timp inainte, lansarea a fost privita ca un mare eveniment al orasului argesean. Locuitorii orasului si cei din zonele apropiate acestuia au venit gramada pentru a admira noul loc in care se vor aduna sa urmareasca cele mai noi aparitii cinematografice.
Iata cateva motive care te vor convinge sa vizitezi si tu acest cinematograf cat mai curand:
1.Ultimele filme
Aici vei putea urmari ultimele aparitii cinematografice – de la comediile usurele de sambata seara la productiile de Oscar ce i-au cucerit pe critici. Te vei putea destinde cu un film amuzant sau vei pleca acasa ganditor dupa ce ai urmarit o drama intensa. Indiferent care ar fi gusturile tale, este imposibil sa nu gasesti ceva potrivit.
2.Socializarea
Desi este un loc unde cel mai indicat si civilizat ar fi sa nu vorbesti prea mult, cinemaul din centrul Pitestiului a devenit noul cel mai popular loc de socializare al acestui oras. Poti merge sa urmaresti un film alaturi de jumatatea ta si sa va intelegeti din priviri sau chiar sa va tineti de mana in timpul derularii peliculei. La fel de bine, poti merge impreuna cu prietenii tai sa urmaresti un film de actiune sau o drama care va vor ajuta sa empatizati.
Socializarea, nu presupune, asadar, sa-l deranjezi neaparat pe cel de langa tine cu vocea ta stridenta, ci se poate limita si la actiuni silentioase pe care le poti desfasura in timpul unui film la cinema.
3.Rasfatul culinar
Probabil ca acasa nu mananci nachos si popcorn in fiecare zi si nu consume bauturi racoritoare cu mult zahar. Dar din cand in cand iti poti permite un astfel de mic rasfat, chiar daca nu este cea mai sanatoasa optiune. Daca este vorba doar de filmul de duminica, specialistii sunt de parere ca nu este asa o tragedie.

mai multe detalii, puteti afla aici: http://www.cinematrivale.ro/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare