Comunicate de Afaceri

Cum ingrijesti corespunzator salteaua cu apa?

Proprietarii de saltele cu apa sunt printre cei mai fideli cumparatori de saltele. Saltelele de pat cu apa nu sunt potrivite pentru toata lumea, dar cei care obisnuiesc sa le foloseasca sunt foarte puternic atasati de ele. Multi oameni considera ca saltelele de pat cu apa le ofera cel mai confortabil somn, incomparabil cu cel oferit de celelalte tipuri de saltele. Ei considera ca nu exista nimic mai placut decat relaxarea pe care le-o ofera miscarile usoare ale saltelei cu apa. Mai mult decat atat, saltelele cu apa sunt de lunga durata si usor de utilizat.
Saltelele cu apa necesita putina intretinere, dar exista cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii faci in scopul de a-i prelungi durata de viata si, totodata, de a creste confortul pe care aceasta ti-l ofera in timpul noptii. Cei mai importanti factori in ingrijirea corespunzatoare a saltelei cu apa este adaugarea periodica a balsamului in apa si mentinerea apei in saltea la un nivel adecvat.
Ce trebuie sa stii despre balsamul pentru salteaua de apa:
Adaugarea periodica a balsamului in apa din saltea va impiedica apa sa devina stagnanta. In cazul in care nu se adauga balsam, apa statuta va emana un miros urat, care se va simti atunci cand utilizatorul se va apropia de saltea.
Evitarea adaugarii de balsam in apa din saltea va avea, de asemenea, efectul de reducere a duratei de viata a saltelei. Deteriorarea saltelei se va produce mai repede ca urmare a cresterii algelor in interiorul saltelei. Aceasta crestere de alge poate provoca intarirea si fisurarea materialului de vinil din care este confectionata salteaua de apa.
Pentru a mentine acest tip de saltea intr-o stare buna, trebuie sa adaugi in apa circa 300 de mililitri de baslam de inalta calitate, o data la optsprezece luni. Cel mai bun loc din care sa cumperi un astfel de baslam este, cu siguranta, magazinnul distribuitorului de la care ai achizitionat si salteaua de apa.
Cum se poate mentine apa din saltea la un nivel corespunzator:
Mentinerea nivelului apei din salteaua de pat la un nivel optim este o parte importanta a rutinei de ingrijire. Supraumplerea sau subumplerea pot amandoua sa cauzeze deteriorarea saltelei cu apa. O saltea care a fost supraincarcagta este supusa la intindere. Pe masura ce materialul de vinil se intinde, presiunea va fi plasata pe cusaturi, iar acestea vor risca sa se rupa.
In plus, ramele de pat sunt proiectate pentru a suporta greutatea unei saltele cu apa umpluta in mod corespunzator. O saltea cu prea multa apa cantareste mai mult decat ar trebui. Prin urmare, stresul suplimentar este plasat pe ramele patului. Cand ramele patului sunt supuse unei greutati prea mari, capacitatea lor de sprijinire a saltelei va fi diminuata, riscand astfel sa se rupa.
Pe de alta parte, o saltea ce contine prea putina apa poate cauza o supraincalzire. Supraincalzirea saltelei va provoca deteriorarea materialului de vinil.
O modalitate buna si simpla de a determina daca salteaua cu apa este umpluta la un nivel adecvat este de a plasa o coada de matura peste unul dintre colturile ramei de pat. Pe masura ce salteaua incepe sa se umple, fii atent la rama. Vei sti ca este timpul sa opresti alimentarea cu apa atunci cand coada de matura se ridica de pe cadru, ca urmare a expansiunii saltelei cu apa.
Ingrijirea celorlalte tipuri de saltele este la fel de importanta, poate chiar mai importanta. Gasesti aici mai multe informatii: http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/casa-mea/salteaua-secretul-zambetului-din-fiecare-dimineata-430504
Social Media
Vezi toate articolele autorului: contentseo

Comentarii

Cauta

Categorii populare