Comunicate de Afaceri

Cum sa iti depozitezi corect skateboard-ul

Pe masura ce zilele de vara sunt inlocuite de cele reci de toamna si iarna, cel mai probabil vei folosi skateboard-ul din ce in ce mai rar. Depozitand skateboard-ul in mod corespunzator in timpul iernii, te vei putea bucura din nou de aventuri pe skateboard imediat ce vor reveni temperaturile mai calde.

Insa cum este corect sa iti depozitezi skateboard-ul pe timpul iernii?

Citeste in continuare pentru a afla caror aspecte sa le dai atentie.

  1. Pastreaza mereu skateboard-ul inauntru

Vremea rece si umeda din timpul toamnei si iernii poate face ravagii asupra unui skateboard lasat afara. Nu lasa niciodata skateboard-ul afara, expus la conditii meteo nesigure, chiar daca este vorba despre o noapte. Bineinteles, este deosebit de important sa nu il lasi afara o perioada de timp mai indelungata, si mai ales sa nu il lasi afara toata iarna.

  1. Protejeaza-l chiar si inauntru

Oriunde pastrezi skateboard-ul, asigura-te ca ramane uscat si ca nu se afla intr-o atmosfera foarte rece. Temperaturile foarte reci sau foarte calde si zonele umede de depozitare pot deteriora skateboard-ul mai mult decat ai crede. Finisajul ar putea sa isi schimbe aspectul intr-o atmosfera prea umeda, iar daca este expus indelungat umezelii, un skateboard poate deveni chiar inutilizabil.

  1. Nu expune skateboard-ul la variatii mari de temperatura

Schimbarile extreme de temperatura in zona de depozitare pot strica skateboard-ul in diferite moduri: cel mai frecvent, lemnul va crapa iar rotile din cauciuc vor deveni fragile cand sunt depozitate mult timp in aceste conditii.

  1. Depoziteaza-l in siguranta

Daca esti pasionat de skateboarding, probabil ai investit deja financiar in skateboard-ul dorit, cu componentele preferate. Daca vrei sa folosesti acest skateboard mai mult de un an sau doi, trebuie sa ai foarte multa grija de el. In caz contrar, se poate distruge in timpul extrasezonului si va trebui sa cumperi un skateboard nou.

Asta inseamna nu numai sa il depozitezi la interior, ci sa nu il asezi undeva unde te poti impiedica de el, unde pot cadea obiecte grele peste el sau unde poti calca pe el. Prea multi skateri il arunca pe podeaua dormitorului, intr-o debara sau un garaj, unde conditiile nu sunt tocmai grozave.

In mod ideal, nu vei depozita skateboard-ul pe podea ci vei utiliza un raft sau suport conceput special pentru skateboard, pentru a te asigura ca acesta isi va pastra forma pentru sezonul urmator. Un astfel de raft este potrivit si pentru depozitarea zilnica a skateboard-ului in perioadele cand il utilizezi frecvent.

  1. Inspecteaza skateboard-ul

Inainte de a depozita skateboard-ul, profita de aceasta ocazie pentru a inspecta toate partile placii, facand orice reparatii sau upgrade-uri necesare.

Desi poate parea ciudat sa iti repari skateboard-ul inainte de depozitare, in acest fel nu va trebui sa-ti pierzi timpul facand asta in primavara, inainte de a-l folosi din nou.

Astfel, daca il depozitezi in conditii optime, vei fi gata sa il folosesti imediat cum se incalzeste vremea.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Adrian

Comentarii

Cauta

Categorii populare