Comunicate de Afaceri

Cursuri Creative lanseaza Creative Friday: 10 cursuri cu reduceri de pana la 40%

Agenția de training Cursuri Creative lansează, în perioada 13-20 noiembrie, campania de reduceri Black Friday. Pentru al treilea an consecutiv, conceptul a fost adaptat stilului de comunicare al agenției, sub denumirea de “Creative Friday”.  În perioada campaniei, persoanele interesate să urmeze un curs de perfecționare și dezvoltare a competențelor profesionale se pot înscrie cu reducere de până la 40% la sesiunile din perioada ianuarie-martie 2021.

Cursurile din promoția de Creative Friday

Anii precedenți ne-au oferit ocazia de a testa interesul pentru campaniile de reduceri în această perioadă. Am aflat că participanții la cursurile noastre sunt persoane care își doresc să învețe tot timpul ceva nou, iar perfecționarea în domeniilor lor de activitate este o prioritate. De aceea, planificarea unor cursuri pentru anul viitor, beneficiind de o reducere substanțială este un avantaj pentru cei care ne-au oferit feedback până acum. Anul acesta ne așteptăm la o creștere cu minim 15% a vânzărilor de cursuri în perioada promoției.”, a declarant Bianca Preda, managerul agenției Cursuri Creative.

Aproape jumătate din cursurile aflate în promoție vin din domeniul comunicării, în special al comunicării digitale. Două dintre cursurile noi lansate, anul acesta, de agenție sunt și ele în oferta de Creative Friday. “Project Management in Marketing & Sales” și “Comunicare digitală” sunt două cursuri care se adresează nivelului strategic al comunicării și marketingului și au ca scop consolidarea cunoștințelor predate în cursurile pentru începători din portofoliu.

Toate cursurile din promoția de Creative Friday se vor susține live, online, și sunt programate pe https://cursuri-creative.ro/cursuri/cursuri-in-promotie

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Creative Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare