Comunicate de Afaceri

De ce este o idee buna sa urmaresti filme in Cinema Mall Pitesti

Iata cateva motive pentru care vizionarea unei pelicule in marele centru comercial din Pitesti este intotdeauna o idee grozava:
1. Iti dezvolti cultura cinematografica. Daca esti cinefil, filmele din Cinema Mall Pitesti sunt aur pentru tine. Aici ruleaza ultimele productii de la Hollywood, toate filmele care au participat la decernarea premiilor Oscar si la marile festivaluri ale lumii, precum este cel de la Cannes. Iti vei imbogati cultura de cinefil si te vei bucura de fiecare poveste in parte.
2. Este o modalitate placuta de a petrece timp cu prietenii tai. Mergeti sa vizionati impreuna ultimele filme de comedie sau de actiune si va veti simti excelent. Veti capata astfel subiecte noi de discutie si va veti distra impreuna.
3. Filmele din Cinema Mall Pitesti pot fi si un prilej de a petrece o seara romantica alaturi de jumatatea ta. O drama sau un film de dragoste sunt intotdeauna apreciate de catre cupluri, pentru ca ofera ocazia spectatorilor de a empatiza cu personajele si de a deveni mai sensibili si mai atenti la cei din jur.
Este momentul in care va puteti lua de mana sau imbratisa, mai ales pentru ca va veti simti mai apropiati ca niciodata.
4. Cinematograful amenajat in interiorul spatiului comercial din Pitesti le pune la dispozitie spectatorilor un punct de vanzare a produselor alimentare specifice cinematecilor. Aici vei gasi popcorn, nachos, apa plata si apa minerala, bauturi racoritoare, sucuri carbogazoase, bere si diferite dulciuri.
Mai multe detalii, puteti sa vedeti pe acest site: http://www.cinematrivale.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare