Comunicate de Afaceri

De ce sunt sistemele roll-up un clasic in promovarea offline?

Promovarea cu ajutorul sistemelor roll-up este o strategie populara si eficienta pentru companiile care doresc sa isi promoveze brandul sau produsele intr-un mod vizibil si atractiv. Aceste sisteme reprezinta o modalitate simpla si convenabila de a crea un suport publicitar portabil, usor de instalat si de transportat, care poate fi utilizat intr-o varietate de medii, inclusiv la expozitii, conferinte, targuri sau in locurile de vanzare.

Un sistem roll-up este format dintr-o baza solida, un suport pentru bannere si un banner grafic infasurat in jurul unui ax. Sistemul este usor de asamblat si de demontat, iar bannerul poate fi rulat in jos si pastrat in siguranta in carcasa de protectie, asigurand astfel o durata de viata mai lunga si o utilizare repetata.

ecommerceIata cateva sfaturi pentru promovarea cu ajutorul sistemelor roll-up.

Alegeti un design atractiv pentru banner. Bannerul dvs. trebuie sa fie vizual placut si sa atraga atentia, sa comunice mesajul dvs. intr-un mod clar si concis si sa fie usor de citit. Utilizati imagini si grafice de calitate superioara, cu culori bine alese si cu fonturi clare si usor de citit.

Alegeti dimensiunea potrivita a bannerului. In functie de mediul in care intentionati sa utilizati sistemul roll-up, trebuie sa alegeti dimensiunea potrivita a bannerului. Este important sa alegeti dimensiunea corespunzatoare pentru a obtine vizibilitatea dorita si a atrage atentia publicului.

Alegeti locatia potrivita pentru afisaj. Alegeti locatia potrivita pentru sistemul roll-up, astfel incat sa fie vizibil pentru publicul dvs. tinta. Aceasta poate fi o locatie in centrul atentiei, cum ar fi o zona de trafic intens sau o zona de intrare, sau poate fi amplasata strategic intr-un loc de interes sau de tranzit.

Utilizati sisteme roll-up personalizate. Pentru a adauga o nota personala si originala sistemului dvs. roll-up, utilizati sisteme personalizate care includ logo-ul si mesajul dvs. personalizat. Acest lucru va face ca sistemul dvs. sa fie mai usor de recunoscut si de asociat cu marca dvs.

Utilizati-o ca o unealta de marketing integrata. In timp ce un sistem roll-up poate fi utilizat ca un suport publicitar independent, puteti sa-l integrati in campania dvs. de marketing globala. Incorporati-l in reclamele dvs. online sau pe retelele de socializare, oferiti reduceri sau promotii pentru clientii care va viziteaza la standul dvs.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare