Comunicate de Afaceri

Despre un vis implinit

Cu toții avem vise. Multe dintre ele poate par foarte greu de îndeplinit, multe poate par de-a dreptul niște povești la care putem doar să sperăm, dar în fond, ce-am fi noi, oamenii, fără speranțe și vise? Nu e greșit să ne facem vise și să avem unele așteptări de la viață, e greșit să ne acomodăm cu ideea că sunt doar vise și să nu luptăm niciodată cu adevărat pentru ele. Chiar dacă multe par greu de îndeplinit, par aproape imposibile, niciodată nu trebuie să lăsăm deznădejdea să ne cuprindă și să renunțăm la ele. Oamenii care au avut succes sunt aceia care au luptat și au făcut tot posibilul ca visele lor să devină realitate.

Așa a făcut și Mihaela. O tânără de 27 de ani care de mică și-a dorit să aibă florăria ei.

„Îmi aduc aminte și acum când am fost în vizită la bunica la țară. Trandafirii erau înfloriți și ea avea o grădină destul de impresionantă. Avea foarte multe flori, dar trandafirii erau cei mai mulți, de foarte multe feluri și culori. Chiar dacă eram mică atunci, aveam doar 8 ani, am știut că asta vreau să fac, să cresc flori, să am multe flori. Încă de atunci am rămas agățată de gândul și dorința asta.”

Mihaela nu a renunțat niciodată la visul ei. Tot timpul a sperat și s-a luptat pentru el, iar ca rezultat, acum deține o frumoasă florărie din capitală. Dar cum a ajuns acolo? Ne va spune chiar ea.

„Nu a fost ușor. Niciodată nu e. Nu m-am născut într-o familie bogată care să-mi ofere totul pe tavă. Dacă ar fi fost așa, treburile ar fi fost mai simple. A trebuit să muncesc mult ca să pot ajunge unde mi-am propus.

După ce am terminat facultatea, m-am angajat la o firmă de traduceri spunându-mi că o să pun deoparte fiecare bănuț câștigat ca să pot să-mi îndeplinesc visul de a avea propria mea florărie. Totul părea perfect în mintea mea, realitatea era însă alta, una mai dură și mai tristă. Salariul abia îmi permitea să-mi plătesc chiria și întreținerea, ca să nu mai vorbim de micile cheltuieli de care mai aveam nevoie. De multe ori nici nu-mi ajungeau banii, dar să mai pun și deoparte.

În căutarea mea pentru un job mai bun, am auzit de videochat. La început am fost puțin cam sceptică, am căutat informații prin toate părțile dar mi-am zis că singura cale prin care pot afla cum e, e să mă angajez să văd cu proprii mei ochi. Așa că am făcut-o! În mai puțin de 3 ani, am reușit să pun deoparte destui bani încât să-mi deschid o florărie mică și frumoasă, cum mi-am dorit întotdeauna. Aprovizionez studioul mereu cu cele mai frumoase flori și îmi place munca pe care o fac.

Videochatul mi-a demonstrat că nu ar trebui să renunțăm niciodată la vise și că ar trebui să facem tot ce ne stă în putință pentru a ni le îndeplini. Puterea e în mâinile noastre, trebuie doar să vrem!”

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Dual Creative

Cauta

Categorii populare