Comunicate de Afaceri

Esti in cautarea unui spray de protectie termica pentru par? Iata ce trebuie sa stii!

Odata cu sosirea sezonului rece, parul tinde sa fie cel mai mult afectat. Nivelul de hidratare scade vertiginos, ceea ce inseamna ca este nevoit sa suplimenteze printr-un exces de sebum care sa mentina scalpul hidratat. Din aceasta cauza, multe persoane observa ca pe timpul sezonului rece se confrunta cu o ingrasare mult mai ridicata a parului. 

Din fericire, spray-ul de protectie termica pentru par este solutia adecvata pentru un par sanatos. Aplicat constant, produsul reuseste sa combata tendinta naturala a corpului de a secreta sebum in exces, ceea ce inseamna ca parul va fi placut mai multe zile pana la urmatoarea spalare. De asemenea, un astfel de produs este adecvat si pentru persoanele care folosesc des placa sau ondulatorul de par, accesorii care duc si mai mult la degradarea firului de par. 

3 motive pentru folosirea unui spray de protectie termica pentru par

Descurca parul

Fiecare dimineata este o provocare pentru descurcarea parului? Timpul este din ce in ce mai limitat, iar parul pare sa nu capete forma si aspectul dorit? In aceste situatii, spray-ul de protectie termica se dovedeste a fi una dintre cele mai bune variante care ar putea fi luate in considerare. Produsul este cunoscut pentru calitatile sale de a descurca mult mai usor firul de par, dar si pentru a-l insanatosi in cazul in care este profund degradat.

Elimina aspectul electrizant al parului

Aspectul electrizant al parului este o problema pe care multe persoane o experimenteaza, cu precadere fiind femeile, din cauza parului lung. Din fericire, spray-ul de protectie are capacitatea de a elimina aspectul neplacut si de a netezi firul de par.

Protectie ridicata impotriva factorilor externi nocivi

Vantul puternic, clorul din apa si alti factori poluanti ai mediului au un impact ridicat asupra parului, care este mult mai expus deteriorarii. Aplicarea regulata a solutiei previne degradarea sa, fiind mult mai rezistent in conditii nefavorabile.

Astfel, cei care vor sa isi protejeze parul in mod adecvat, trebuie sa se asigure ca folosesc un spray de protectie termica, eficient in hidratarea si netezirea adecvata a firului de par. 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare