Comunicate de Afaceri

Evenimentebiz.ro: vezi care sunt evenimetele de afaceri din Romania in 2016

Oferta de educație pentru mediul de afaceri, precum și evenimentele dedicate acestui sector au inceput in ultimii ani sa cunoasca o adevarata expansiune in Romania pe fondul unei cereri in creștere din partea antreprenorilor, managerilor, profesioniștilor din aceasta industrie și chiar mai nou din partea studenților care vor sa fie mai bine pregatiți in condițiile unei concurențe tot mai acerbe pe piața muncii. De altfel, mediul de afaceri reprezinta un element cheie al oricarei economii, avand o importanta influența in rezolvarea problemelor de ordin social, economic sau de alta natura.

Este de la sine ințeles ca activarea intr-un astfel de mediu necesita o serie de competențe speciale, care pot fi invațate și experimentate intr-un mediu simulat fara risc. Totodata este necesara construirea de relații cu persoane care activeaza in același domeniu sau altele de interes, lucruri care se pot realiza prin participarea la evenimente care reunesc oameni cu aceleași interese.

Evenimentebiz.ro, platforma online dedicata evenimentelor de business, networking și dezvoltare personala a compus o lista cu cele mai importante evenimente de afaceri și dezvoltare personala, care vor avea loc in anul 2016, in Romania. Lista cuprinde momentan evenimentele deja anunțate de organizatorii acestora și se va updata permanent pe parcursul anului. Se poate observa deja un interes marit pentru evenimentele care au focus antreprenoriatul, domeniul financiar și IT.

http://evenimentebiz.ro/evenimente-business-2016/

Rolul platformei online evenimentebiz.ro este de a contribui la educația și dezvoltarea personala și profesionala a oamenilor de afaceri prin furnizarea de informații relevante despre evenimentele organizate pentru aceștia.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: evenimentebiz

Comentarii

Cauta

Categorii populare