Comunicate de Afaceri

Expozitia "Imbratiseaza-ma-n culoare", Maia Martin

Vernisajul expozitiei de pictura \"Imbratiseaza-ma-n culoare\", artist Maia Martin

In perioada 1 - 22 septembrie 2009, Atelierul de creatie Sultana va invita la expozitia de pictura \"Imbratiseaza-ma-n culoare\", artist Maia Martin.
Cu bucurie mentionam ca aceasta este cea de-a 10 expozitie pe care o gazduim, din luna aprilie a acestui an, luna in care Atelierul de Creatie Sultana si-a deschis portile.
Vernisajul va avea loc marti 1 septembrie, ora 18.00. Creatiile Maiei Martin vor putea fi admirate de luni pana vineri intre orele 11.00 - 19.00 si sambata intre orele 10.00 - 14.00.
Va asteptam cu drag,
Rodica Sultana, art manager

Mai multe detalii gasiti pe blogul nostru :
http://sultana-art.blogspot.com/

ADRESA
Calea Grivitei nr. 403, bloc R, scara B, subsol, sector 1,(intrarea prin spatele blocului) Bucuresti

TELEFOANE:
Sultana Rodica : 0723339352, 021/6681822

\"Expozitia „Imbratiseaza-ma-n culoare” reuneste compozitii abstracte si abstract-figurative.
Am simtit dorinta de a ma desfata in bucuria pura de a asterne culori in structuri diverse si de a le infrana apoi cu ajutorul liniei. O linie neagra, superba in rationalitatea ei.
Am simtit actul de creatie ca o lupta intre Irational, reprezentat de culoare si Rational, reprezentat de linie. Am inteles astfel ca Rationalul imblanzeste Irationalul, iar Irationalul da farmec Rationalului.
O joaca mentala ce s-a transpus in cautari infrigurate de noi efecte plastice. O cautare a unor texturi, a unor structuri, a unor linii compozitionale care sa ma alinieze si totodata sa ma alunge din umbra marelui Kandinsky.
Cu bucurie expun acum publicului aceste lucrari pentru a putea fi si lor prilej de incantare vizuala a serpuirii liniei in teritoriul culorii.\"
Maia Martin, Imbratiseaza-ma-n culoare

Lucrarile Maiei Martin le gasiti pe blogul: http://martinmaia.blogspot.com/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Sultana Art

Comentarii

Cauta

Categorii populare