Comunicate de Afaceri

Filme de vazut in familie la cinema in centru in Pitesti

Daca vreti sa va bucurati de o zi placuta impreuna, noi va vom arata doua filme distractive atat pentru cei mai mici membri ai familiei, cat si pentru adulti, si care ruleaza la cinema in centru in Pitesti.
1.Hotel Transilvania 2 (3D, Dublat in limba romana)
Actorul american de comedie Adam Sandler da din noua viata contelui transilvanean Dracula. Este un film de animatie anumzat si accesibil copiilor, mai ales ca la cinema Trivale situata in centru in Pitesti ruleaza varianta dublata in limba romana.
Ii vom mai auzi in acest film si pe Andy Samberg, Selena Gomez si Kevin James, iar povestea acestei pelicule merge in alta directie fata de primul „Hotel Transilvania”. Dracula este bunic si, pentru ca fiica lui s-a casatorit cu un om, nepotelul sau este jumatate om, jumatate vampir.
Problema? Contelui i se pare ca pareta umana e mai puternica si se teme ca mostenirea lui se va pierde din aceasta cauza, asa ca vrea sa-l invete pe micul sau nepot sa fie...vampir. Mai ales ca in vizita vine si strabunicul Vlad, care nu stia ca are un stranepot care nu este vampir pur-sange si nici nu este foarte incantat sa descopere aceste lucru.
2.Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri (3D)
Regizorul Joe Wright l-a distruibuit pe Hugh Jackman intr-un rol in care nu ne-am fi asteptat sa-l vedem niciodata, mai ales dupa ce actorul a fost nominalizat la Oscar dupa ce l-a interpretat pe Jean Valjean in „Mizarabilii” – rolul piratului Barba Neagra din Peter Pan. O surpriza placuta si, dupa cum insusi actorul declara, o iesire din zona de confort si un prilej pentru a se juca.
Biografia lui Peter Pan este reinterpretata, iar in Tara de Nicaieri, piratul Barba Neagra are planuri malefice. Un film pe care il poti vedea la cinema Trivale situat in centru in Pitesti si de care va veti bucura cu totii: adulti, copii, adolescenti.
Mai multe detalii puteti sa vedeti aici: http://www.cinematrivale.ro/informatii/despre-noi/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare