Comunicate de Afaceri

Filme romanesti care vor rula la cinema mall Pitesti

Cineastii romani din noul val sunt in fiecare an prezenti la festivaluri de cinematografie din toate lumea, iar interesul publicului a crescut si el odata cu succesul filmului romanesc contemporan, asa ca la Mall Trivale in Pitesti ruleaza in urmatoare perioada trei filme romanesti lansate pe marile ecrane in 2015.
Filmele realizate in tara noastra si pe care le poti urmari la Mall Trivale Pitesti sunt \"Comoara\", \"Doar cu buletinul la Paris\" si \"Carmen\".
Filme de festival in Mall Trivale din Pitesti
In urmatoarea perioada, in Mall Trivale din Pitesti vei putea vedea filme romanesti noi si care au primit numai cuvinte de lauda de la criticii de film.
\"Comoara\", in regia lui Corneliu Porumboiu, a luat premiul Un Certain Talent in sectiunea Un Certain Regard a festivalului de la Cannes. In film joaca actorii Toma Cuzin, Adrian Purcarescu, Cristina Toma. Costi, personajul principal pleaca in cautarea unei comori ingropate in satul bunicilor sai.
\"Carmen\" este un film regizat de Doru Nitescu, avndu-i in distributie pe Adrian Titieni, Doru Ana si Iulia Lupascu. Filmul spune povestea unui diagnostic crud primit de o fetita de zece ani si a luptei mamei sale pentru ca fiica ei sa supravietuiasca.
\"Doar cu buletinul la Paris\" este o drama in regia lui Serban Marinescu ce ii are in rolurile principale pe actorii Mircea Diaconu, Dorel Visan si Razvan Vasilescu. In film este prezentata povestea emotionanta a unui profesor de franceza modest al carui vise de-o viata este sa vada orasul iubirii, Parisul.
Toate cele trei filme s-au bucurat de primiri calduroase din partea criticilor, iar acum pot fi vazute si in Mall Trivale din Pitesti alaturi bineinteles si de filme hollywoodiene.
Mai multe informatii puteti vedea aici: http://www.cinematrivale.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare