Comunicate de Afaceri

Franciza de videochat: Investitie pentru incasari fabuloase pe termen lung

Un membru inscris pe un site premium este un membru instarit, dispus sa isi consume banii pentru a intra in discutii cu modelele care ii atrag atentia. Un minut de discutie cu un model de videochat il poate face pe membru sa scoata din buzunar chiar si 4 dolari, o suma ce poate parea modica daca timpul nu ar trece fulgerator. Astfel, un minut se transforma in ore intregi de conversatii, modelul si studioul incaseaza bani, ceea ce inseamna ca pentru un studio ecuatia este destul de simpla: mai multe modele de videochat = incasari mai mari.

Dar lucrurile nu sunt atat de simple: pentru ca un model sa ajunga la incasari de top este necesar ca acesta sa stie cum sa vorbeasca, sa stie sa se plieze pe oameni, sa stie sa se imbrace, sa se machieze, mai concret sa fie impecabil. Acest lucru este posibil printr-un management si un training foarte bine pus la punct, ceea ce se traduce prin ani de munca si de experienta in domeniu din partea studioului.

Nu toate studiourile de videochat ajung in varf, ci doar cele care au experienta si se bazeaza pe profesionalism, perseverenta, respect si strategie racordata la fluctuatiile pietei.

Nisa de videochat este foarte competitiva si cu greu un studio nou si-ar putea face un renume pe langa titanii industriei. Astfel, pentru a garanta succesul in aceasta industrie, franciza este solutia ideala.

Franciza de videochat – garantia unei afaceri profitabile de durata

In contextual pandemiei, numeroase afaceri aparent nemuritoare s-au stins in doar cateva luni. La polul opus, videochatul a inflorit mereu in timpul crizelor de orice natura: sanitara sau economica, deoarece mereu vor exista oameni instariti si singuri care au nevoie de companie si sunt dispusi sa plateasca pentru aceasta. Astfel, atat timp cat exista internet, videochatul ramane cea mai sigura meserie la nivel global.

Best Studios se numara printre cele mai bune studiouri de videochat din Romania. Datorita succesul enorm si renumelui de care se bucura, studioul a pus bazele unui sistem de franciza care este valabil pe piata de cateva luni. Sistemul de franciza de videochat Best Studios le permite antreprenorilor sa investeasca intr-o afacere sigura, de durata, in care recuperarea investitiei initiale se realizeaza in maximum un an si jumate.

Practic, francizatul o sa se bucure de tot ceea ce inseamna Best Studios: cultura, renume, sistem de trainig, publicitate, pe langa sustinerea permanenta a managerilor companiei pentru a putea intelege si pune in practica filosofia Best Studios.

„La Best Studios oferim francizatilor nostri intreg suportul de care au nevoie. Investitia in franciza de videochat Best Studios este una sigura atata timp cat se respecta intocmai sistemul Best. Practic, intr-o perioada de la 1 la 1,5 ani, un francizat ar trebui sa isi recupereze investitia initiala si sa faca deja profit.” – declara un reprezentant Best Studios

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare