Comunicate de Afaceri

Global Village si Iulius Mall - Aducem Lumea Impreuna!

In cadrul evenimentului Global Village clujenii pot face cunostinta cu traditiile a numeroase tari din lume: Kazakhstan, Estonia, Marea Britanie, Polonia, Estonia, Ungaria, Egipt, Armenia, Ucraina, Japonia, Iordania, Rusia, Croatia, Ungaria, Romania.

Cei interesati vor putea vizita o serie de standuri, fiecare reprezentand cate o tara si vor putea interactiona cu reprezentantii acestora, deschisi si nerabdatori sa impartaseasca din obiceiurile, porturile si bucatele traditionale. „In contextul globalizarii, pastrarea traditiillor este deosebit de importanta. Nu este prima data cand Iulius Mall Cluj sprijina astfel de evenimente. Punem foarte mult accent pe comunicarea interculturala, iar evenimentul de vineri este un bun prilej de a surmonta barierele comunicationale si de a cunoaste mai bine traditiile de sute de ani a unor tari cu o cultura deosebit de valoroasa”, a declarat Lilian Furtuna, Managerul Iulius Mall Cluj.

Vizitatorii dornici de experiente inedite vor primi fiecare cate un mini-pasaport in format A6, pe care fiecare stand va lipi steguletele corespunzatoare fiecarei tari pe care o reprezinta. Participantii au la dispozitie 1000 de astfel de „pasapoarte” pe care vor primi stegulete, aceste „vize atipice”, dovezi ale participarii la ineditul globetrotter. Organizatorii promit multe surprize placute, cu premii si diverse competitii adresate participantilor.
Evenimentul de vineri face parte dintr-un proiect mai mare desfasurat de AIESEC Cluj Napoca in perioada 5 iulie-15 septembrie, International Summer School.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulius Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare