Comunicate de Afaceri

HemoTreat H – extensie de gama, promovata creativ de DDB Romania

HemoTreat H, producator roman de creme si unguente pentru tratarea hemoroizilor, extinde linia de produse, odata cu lansarea unui produs nou in gama: supozitorul. Evenimentul este marcat de o campanie de imagine semnata de agentia de publicitate DDB Romania.

Pe o piata foarte diversificata si competitiva, dar in acelasi timp destul de „asezata” a produselor pentru hemoroizi si anosta din punct de vedere creativ, echipa DDB, si-a propus sa ofere o campanie care sa se diferentieze in calupul publicitar si sa scape de cliseul <<Eu am incercat si a fost minunat. Incearca si tu!>>”.  

„Pentru noi, a fost foarte important sa comunicam gama de produse, extinsa cu noul membru al familiei, pachetul de supozitoare. A fost oportunitatea perfecta pentru a comunica ceva iesit din comun si din cliseul categoriei, care abunda in testimoniale si scene generice din baze de imagini. Agentia a fost gand la gand cu noi si a rezultat o abordare pe care n-am mai intalnit-o pe piata, una relevanta pentru target, dar si fresh din punct de vedere vizual,” a declarat Andreea Dima, Marketing Manager Global Treat.

Astfel, in noua campanie, DDB spune o poveste frumoasa si relaxanta, in care scaunul este principalul element vizual si centru de atentie, alaturi de produs, si care descrie perfect cat de diferit este targetul produsului, dar in acelasi timp, cat de asemanator.

„Am pornit de la o observatie clasica pentru categorie, dar am dus-o ceva mai departe. Ne-am imaginat cum ar arata lumea in care oamenii nu pot sta jos din cauza hemoroizilor. Destul de goala, a venit si raspunsul. Din toate punctele de vedere. Pentru ca multe dintre activitatile noastre, pasiuni, obiceiuri, se desfasoara pe scaune. Pasul urmator a fost unul firesc: hai sa-i incurajam pe oameni sa lase rusinea si sa-si recucereasca locurile pe care le merita, cu HemoTreat H,” a declarat Stefan Vasilachi, Creative Director DDB Romania.

Campania beneficiaza de un spot TV, difuzat la nivel national, si in cinema, precum si de executii OOH la metrou, bannere online si branding in farmacii. Campania creata in Romania urmeaza sa fie adaptata si pe pietele straine unde HemoTreat H este prezent, respectiv in Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria.

Despre HemoTreat H

HemoTreat H este brandul produselor companiei Global Treat. Fondata in 2013, Global Treat este o companie 100% romaneasca, producator de dispozitive medicale cu prezenta in farmaciile din Romania, Ungaria, Bulgaria, si in mediul online pe Amazon si hemotreat.eu

Despre DDB Romania

DDB este agentia de creatie membra The Group.

The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, branding, relatii publice, productie, marketing experiential si evenimente speciale.

 

 

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Oprea Romanita Mihaela PFA

Comentarii

Cauta

Categorii populare