Comunicate de Afaceri

Ia-ti doza de curaj de care ai nevoie cu ajutorul unui colier cu diamant mic!

Stiai ca de fiecare data cand porti un colier cu diamant mic, increderea iti va creste, iar tinuta ta va capata un detaliu mic si intim, dar care va completa intreaga vestimentatie? Avand in vedere modul prin care ia nastere un diamant, la fel ii este conturata si autenticitatea acestuita. Astfel, mediul de provenienta ale acestor pietre este vulcanul, in interiorul caruia se regasesc temperaturi extrem de ridicate. Diferenta intre expunerea la temperaturi inalte si temperaturi joase, face ca diamantul mineral sa capete aceasta proprietate fantastica.

De ce un colier cu diamant mic este cadoul ideal pentru o femeie?

Femeile iubesc aceste bijuterii, indiferent ca este vorba despre o bratara tennis, un inel cu piatra in forma de para sau de un colier cu diamant mic. Oricare ar fi modelul ales, nu uita ca aceste bijuterii cu diamante odata daruite devin simbol al fidelitatii, iubirii sau angajamentului. Proprietatile reale ale diamantului il fac sa devina un cadou potrivit pentru orice tip de ocazie.

colier cu diamant mic

Inca din Grecia Antica, se spune ca diamantele sunt purtatoare de energii specifice, fiind folosite pentru diverse activitati, precum vindecare, protectie, iubire, putere si multe altele. Principala caracteristica pe care o vei regasi la un colier cu diamant mic este puterea diamantului din compozitia acestuia. Datorita atomilor sai, aceste pietre pretioase sunt considerate a fi cele mai grele materiale naturale, duritatea fiind de 10, numarand pe o scara de la 1 la 10 Mohs.

Care sunt principalele proprietati ale diamantelor?

Nu este o surpriza faptul ca aceste pietre naturale au o multitudine de proprietati atribuite, insa noi le vom prezenta doar pe cele mai populare.

Astfel, in primul rand, un diamant este asociat cu puterea. Te-ai intrebat de ce? Anterior mentionam ca au o duritate de 10, dar pe langa acest aspect, diamantele sunt considerate si foarte puternice, acestea devenind aproape imposibil de zgariat. Singura posibilitate de a-l zgariat este folosind un alt diamant. De asemenea, stabilitatea este un alt avantaj, bijuteriile confectionate cu astfel de pietre nu reactioneaza la multe dintre ingredientele chimice existente.

In al doilea rand, avand in vedere ca diamantele sunt considerate buni izolatori electrici, un colier cu diamant mic te va proteja de energia negativa din juurl tau!

Nu in ultimul rand, rar vei intalni un diamant care sa prezinte impuritati, asta datorita integritatii sale structurale si a fortei structurii sale de zabrele. Cu toate acestea, prezenta impuritatilor va creste valoarea acestuia. Exista multe avantaje si metode a te bucura si de a beneficia de acestea, important este sa iti alegi variantele potrivite pentru tine!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare