Comunicate de Afaceri

Iata de ce sa folosesti un roll-up banner pentru urmatoarea campanie!

In general, un roll-up banner este caracterizat printr-un design unitar, cu o greutate redusa, usor de transportat si la fel de usor de montat de catre o singura persoana chiar. Acesta este un sistemt expozitional, foarte des folosit in campaniile de promovare pentru a atrage usor atentia oricui trece pe langa standul tau. Astfel, daca este in cautarea unei solutii eficiente prin care sa iti faci cunoscut mesajul pe care vrei sa il transmiti, apeleaza cu incredere la un roll-up banner de la Marele Print!

De ce acest roll-up banner este cel mai folosit instrument de promovare?

Principalul avantaj este ca un roll-up banner se poate utiliza fara probleme pe suprafete intinse, avand o expunere suficient de mare cat sa capteze atentia oricui trece pe langa. Dimensiunile sunt, de asemenea, ajustabile si vin in ajutorul exponzantilor. Nu degeaba i se mai spune ca este un produs versatil si portabil, acesta putand sa fie intins si strans in mai putin de un minut.
roll-up banner
Cum mentionam anterior, dimensiunile variaza, dar acestea pot ajunge de la 85x200 cm (aceasta fiind dimensiunea mica), pana la 200x200 cm, dimensiune ce este considerata ca fiind suficient de mare incat sa ai parte doar de rezultate pozitive.

Un alt mare avantaj il reprezinta pretul. La Marele Print vei gasi orice tip de roll-up banner la un pret redus. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care un roll-up banner este perfect pentru expunere la diverse evenimente, expozitii, in magazine sau in salile conferinta.

Alte aspecte importante de stiut!

  • Designul trebuie realizat cu ajutorul paletei de culoare CMYK. Totusi, chiar si daca fisierul este lucrat RGB, Marele Print detine o tehnologie moderna care va face conversia la CMYK. Rezultatele sunt foarte bune, dar pentru a avea mai mult control asupra culorilor, recomandarea noastra este sa trimiti direct fisierul conform cerintelor.
  • Fisierele de tip PDF sunt cele mai bune, de aceea aceasta este optiunea pe care o dorim.
  • Ideal ar fi ca toate imaginile bitmap color sa fie deja convertite CMYK la rezolutie de cel putin 100 dpi. Totusi, pentru rezultate mai bune, rezolutia optima este de 300dpi la scara 1:1
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare