Comunicate de Afaceri

Irina Baianț, în podcastul Cronicari Digitali: „Frumusețea e o stare, e ceva ce transmiți”

Într-o discutie relaxata în podcastul Cronicari Digitali,  Irina Baianț a fost întrebată de moderatorul Cristian Șimoca (Blogu lu Otravă) despre lupta cu percepțiile, clișeele și tipare aplicate lumii artistice.

„Pentru mine frumusețea are alte standarde; frumusețea e o stare, e ceva ce transmiți; în lumea artistică e bine și e indicat cumva să fie plăcută și ochiului; dar, fiecare om percepe frumusețea cum percepe orice formă, orice lucru în felul lui; de foarte multe ori e o problemă pentru că oamenii tind să te catalogheze după faptul că ești frumoasă și acolo punem punct.

Cred că din ce în ce mai mult se vor cerne oamenii care vor trece de aceste clișee și vor vedea puțin mai mult de un ambalaj sau de o chestie pe care societatea încearcă sa ți-o bage pe gât cu forța.”

 În cadrul discutiei purtate în podcastul Cronicari Digitali,  Irina Baianț a povestit cum a fost întâlnirea cu Vladimir Putin.

„Să ne raportăm la momentul în care l-am cunoscut! L-am cunoscut acum mulți ani când nu era un personaj blamat la modul cum este acum; l-am cunoscut prin colaborarea pe care am avut-o și o am în continuare cu Vladimir Cozma și cumva Federația Rusă fiind iubitoare în tot ce înseamnă zona artistică de cultura franceză a avut această invitație de a susține un concert la palatul Kremlin (la ziua președintelui Rusiei); la momentul respectiv a fost onorant; acum- raportându-mă la ce s-a întâmplat atunci- nu am ce să regret ; a fost o experiență pe care nu am de gand nici sa o blamez în vreun fel  pentru că a facut parte din parcursul meu.”

Realizat de agenția Zaga Brand și Asociația Human Made Art (HUMART), podcastul Cronicari Digitali este în prezent cel mai popular produs cultural din Apple Podcasts atât în România cât și în mai multe țări unde trăiesc comunități importante de români. Noi episoade sunt lansate în fiecare joi și vineri.

Podcastul Cronicari Digitali este susținut de Raiffeisen Bank România, Holcim România și de Electrolux România. Partenerii proiectului sunt convinși că, prin accesul la educație, cultură și tehnologie, putem deveni cea mai bună versiune a noastră.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Zaga Brand

Comentarii

Cauta

Categorii populare