Comunicate de Afaceri

Lucruri interesante despre videochat

Videochatul este unul dintre putinele domenii care au explodat in ultimii ani. Tot mai multe fete aleg sa lucreze ca modele de videochat, iar asta deoarece este un domeniu cu multe beneficii. Cu toate acestea, videochatul reprezinta inca un subiect tabu. Exista multe prejudecati si mituri despre videochat, iar majoritatea dintre ele sunt false.

Impreuna cu echipa de la SmartChat, un studio de videochat din Galati foarte apreciat de modelele care l-au ales dar si de catre cele mai mari platforme de videochat, am decis sa facem un articol cu lucruri interesante si curiozitati despre videochat.

Astfel, daca te intereasa un job de model de videochat sau pur si simplu vrei sa descoperi mai multe lucruri despre acest domeniu atat de discutat, randurile urmatoare cu siguranta iti vor fi de ajutor.

Este unul dintre domeniile care iti ofera cele mai mari castiguri

Videochatul este un domeniu promovat in mod special datorita castigurilor mari pe care modelele le obtin. Cu cat un model are mai multa experienta, cu atat si castigurile mai mari. Nu putine au fost cazurile in care unele modele de videochat au castigat chiar si 10.000 de dolari intr-o singura luna.

Castigurile reprezinta unul dintre motivele pentru care fetele aleg sa intra in acest domeniu. Iar satisfactiile care urmeaza le determina sa nu-si mai doreasca un alt job.

De asemenea, plata se face de regula de doua ori pe luna, sau chiar saptamanal. Totul depinde de studio-ul la care alegi sa te angajezi.

Romania este una dintre tarile de top din acest domeniu

Conform BusinessMagazin.ro, piata romaneasca de videochat a depasit valoarea de 100 de milioane de euro anual. Cifra aceasta era aproximata in anul 2017, atunci iar tot atunci specialistii se asteptau ca aceasta crestere sa continue.

Cifrele in 2019 sunt cu siguranta mult mai mari si este foarte probabil ca toata aceasta crestere sa continuie.

De asemenea, in Romania videochatul si-a facut aparitia in anul 2000, insa pana in anul 2008 atunci cand videochatul a fost declarat legal, acesta era un domeniu foarte contestat.

Iar tot acest succes este destul de usor de inteles. Romania este o tara apreciata pentru frumusetea femeilor care locuiesc in aceasta tara.

Cand a aparut videochatul?

Doar pentru ca la noi a ajuns abia in anul 2000, asta nu inseamna ca atunci a aparut videochatul. Romania reprezinta o tara in care acest domeniu a prins bine, insa cu toate acestea originile sale sunt mult mai indepartate.

Se considera ca videochatul ar fi aparut undeva in anii 90. Iar pentru prima oara a fost practicat in tari care erau dezvoltate, asa ca Statele Unite sau Anglia.

Exista tari in care videochatul este interzis

Asa cum spuneam, videochatul este legal in Romania inca din anul 2008. Acesta nu este un domeniu legal insa in toata lumea.

Una dintre tarile care nu permit practicarea videochatului este Rusia. Popoarele asiatice condamna si ele videochatul. Drept urmare, fetele musulmane care practica videochatul in occident sunt condamnate la moarte, motiv pentru care nu se pot intoarce in tara lor natala.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Dual Creative

Comentarii

Cauta

Categorii populare