Comunicate de Afaceri

Marks semneaza campania de comunicare a pietrei reinventate: ardezia flexibila SKIN

Cum promovezi un produs care pare sa sfideze legile fizicii? Mai exact, un tip de piatra naturala care nu mai are niciuna dintre caracteristicile definitorii ale pietrei - greutatea, masivitatea, rigiditatea -, dar pastreaza toata frumusetea sa.

Cand am primit din partea echipei PIATRAONLINE provocarea de a crea campania de comunicare a ardeziei flexibile SKIN, ne-am dat seama ca n-o putem trata ca pe un simplu material, ci ca pe o forma de expresie. Pentru ca, pe scurt, ardezia flexibila SKIN e un spectacol inspirat de natura si pus in scena de tehnologie.

In acelasi timp, cel mai simplu mod de a intelege ce e ardezia flexibila este sa o compari cu piatra clasica. De aceea, mesajul central al campaniei defineste produsul SKIN ca "Piatra. Eliberata". Sub aceasta umbrela, ardezia flexibila ia forma unei dansatoare care personifica flexibilitatea, gratia, versatilitatea si expresivitatea noului produs.

“Ardezia flexibilă este asociata cu dansul, cu flexibilitatea dansatorilor, dar și cu libertatea acestora de a se transpune în nenumărate forme. KV-ul principal creeaza o paralelă între versatilitatea și suplețea dansatorului care își transformă unduirile corpului în artă și ardezia flexibilă SKIN care poate face același lucru prin ușurința cu care se muleaza pe suprafețe neconvenționale. În KV-urile secundare, "dansul" pietrei și mobilitatea incredibila a acesteia sunt aplicate în contexte reale: pe obiecte concrete.” Dan Hagiu, Creative Director Marks.

Campania ii invita, pe cei care au in plan un proiect, sa-si puna ideile in scena, pentru ca noul tip de piatra le ofera libertatea de a fi oricat de creativi vor. Mai exact, SKIN poate fi aplicat pe suprafete curbe, pe mobilier si pe orice altceva iti trece prin cap. In plus, calitatile unice ale ardeziei flexibile o fac alegerea perfecta atat pentru proiecte complexe si extravagante, cat si pentru proiecte minimaliste si discrete. Poti alege dintre 18 texturi de piatra, una mai spectaculoasa ca alta, pe www.piatraonline.ro/skin.  

"Iubim piatra in toate formele ei, dar ardezia flexibila SKIN e the best of both worlds. E piatra adevarata, deci e extrem de durabila, iar culorile si texturile sunt spectaculoase, dar, in acelasi timp, nu esti deloc limitat atunci cand schitezi un proiect, pentru ca e usoara, maleabila si se aplica rapid. Ne-am dorit sa scoatem in evidenta aceasta libertate pe care ti-o ofera si cred ca am gasit conceptul creativ potrivit." Mariana Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE

Alaturi de OOH-uri si de campania pentru social media, am produs si un spot video menit sa creeze buzz in jurul noului produs, dar si sa combata preconceptiile legate de piatra. Spotul, care ruleaza in mediul online, dar si in retelele de indoor displays, este filmat one-shot si are in centru un actor si cateva props-uri prin care acesta isi sustine discursul. Pentru ca piatra naturala este vazuta ca un material premium, rece, dificil, rezervat doar proiectelor grandioase, ne-am dorit sa schimbam putin conversatia si sa vorbim despre ardezia flexibila pe un ton light, funny si smart, cu tot cu bloopers la final. Tehnica de filmare ii da o doza de dinamism, desi e un cadru static, si te tine in priza pana la final. Cand solutia creativa e buna si simpla, nu e nevoie de bugete cu multe zerouri.

Poti urmari spotul pe canalul de Youtube PIATRAONLINE, dar si pe pagina de Facebook a brandului si poti testa flexibilitatea noului tip de piatra in showroomul de pe Aleea Teisani 137 A.

Pentru ca vorbim despre un produs, in egala masura, neconventional si usor de folosit, targetul nostru ii include atat pe cei care isi doresc sa renoveze rapid, cu impact maxim, cat si pe designeri de interior, makeri si creativi, in general. Asa ca, ne-am gandit la un kit special, dedicat designerilor, care sa-i inspire si sa le extinda putin orizontul in ceea ce priveste materialele cu care se pot juca. 

Pentru a starni curiozitatea designerilor de interior si pentru a promova versatilitatea ardeziei flexibile - adica faptul ca este elastica, usoara si subtire - le-am trimis un gift box cu 5 moodboard-uri inspirate din mostre ale texturilor SKIN, un set de litere decupate din ardezie care formeaza o anagrama si invitatia de a testa produsul in showroom. Setul de litere poate fi folosit ca obiect de decor pentru perete sau birou si poate fi rearanjat pentru a forma 2 sau 3 cuvinte diferite.

Pentru ca ardezia flexibila SKIN este un produs versatil care iti ofera libertatea sa pui in aplicare proiecte spectaculoase de design, kitul SKIN e o provocare sa mergi mai departe, sa nu te limitezi la o amenajare clasica, ci sa experimentezi noi formule de expresie. Daca altii s-au gandit sa placheze masini de lux, fashion wear sau bijuterii, tu ce poti face cu ardezia flexibila? Think about it.

ECHIPA MARKS

Dan Hagiu, Creative Director

Sabina Stanciucu, Copywriter

Maria Stefanita, Art Director

Irina Radu, Copywriter

Mia Munteanu, Client Service Director

Andrei Enache, Account Executive

ECHIPA PIATRAONLINE

Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner

Sergiu Constantinescu-Bradescu, Managing Partner

Robert Alexandru, DTP

Vlad Constantinescu, Fotograf

Sorin Niculae, Video Editor

 CASA DE PRODUCTIE

 ParcFilm

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Oprea Romanita Mihaela PFA

Comentarii

Cauta

Categorii populare