Comunicate de Afaceri

Masa sampling – Care este principalul scop al acestui sistem

Opteaza pentru masa sampling in campania ta

Standurile de tip masa sampling sunt destinate unor expozanti in promotii de vanzari si publicitate. Acesta este teoretic un birou de informare portabil folosit in interior pentru a ajuta la afisarea sau promovarea produselor, evenimentelor sau campaniilor publicitare. Pentru ca este usor de instalat, este ideal pentru toata lumea, facandu-l mai eficient. Instalarea este foarte rapida, aproximativ 2 minute!
masa sampling
Personalizarea acestui stand de promovare interioara se realizeaza prin etichete laminate imprimate si fixate pe corpul central si pe lungimea casutei. Zona de imprimare a corpului principal este de 80 x 80 cm, iar zona antetului este de 30 x 80 cm. Laminarea face parte din procesul de personalizare, deoarece previne deteriorarea imprimeurilor, zgarieturile si alti factori fizici in timp si ofera o protectie excelenta.

Scopul ei in promovare

Poate fi folosit pentru multe ocazii si scopuri diferite. Cand aveti mai multe sisteme de tip masa sampling, acestea ofera o zona mare de afisare a marcii si suficient spatiu pentru a plasa oferte si mostre pentru a atrage publicul trecator. Odata ce multimea acopera partea din fata, aceasta atrage mai multa atentie si ofera vizibilitate aratand marca in partea de sus a standului. Este, de asemenea, o solutie excelenta pentru spatii mici.

Masa de promovare vine cu o cutie de transport si poate fi echipata optional cu diverse accesorii pentru depozitarea interna a produsului.

Se poate personaliza

Personalizarea unei astfel de mese se realizeaza cu ajutorul autocolantelor laminate imprimate si lipite pe lungimea corpului central si in partea superioara. Suprafata imprimabila a corpului principal este de 80x80 cm, in timp ce suprafata titlului este de 30x80 cm.

Laminarea face parte din procesul personalizat, deoarece protejeaza imprimarea de trecerea timpului, zgarieturi si alte elemente fizice si ofera o protectie superioara. Printurile sunt produse cu ajutorul echipamentelor profesionale specializate. Folosim cerneluri ecologice sau cu solvent ecologic pentru a crea printuri luminoase si durabile. Finisajul este reprezentat de aplicarea foliei laminate. Hai pe mareleprint.ro sa vezi ce oferte am pregatit!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare