Comunicate de Afaceri

Mihaela Cocirta devine Managing Partner al Nomade Communication

Mihaela Cocirta a devenit, incepand cu luna iunie, Managing Partner pentru agentia de Comunicare si PR Nomade Communication si a preluat Divizia de Creatie. Schimbarea are loc la 3 ani dupa venirea sa in agentie, initial ocupand pozitia de PR Manager. In aceasta perioada, Mihaela a coordonat proiectele nationale si internationale ale agentiei, implementand concepte si strategii creative pentru clienti.   

Mihaela se alatura la conducere Adrianei Cocirta, Owner Nomade Communication si coordonator al Diviziei de Comunicare Strategica, care a fondat agentia in urma cu 4 ani, ca urmare a activitatii profesionale intense pe care a desfasurat-o in calitate de specialist in PR pentru mai multe companii. Nomade este si va fi mereu un business de familie si ma bucur ca, împreuna cu Mihaela, am reusit sa dezvoltam agentia,  mentioneaza Adriana, si abia astept sa implementam proiectele pe care le pregatim. 

Numirea a venit firesc, in contextul dezvoltarii companiei din ultima perioada si formarii a doua divizii: cea de creatie si cea de strategie. Divizia de Creatie inglobeaza toate serviciile pe care le oferim, iar aceasta abordare structurata ne permite sa oferim solutiile integrate  de care clientii nostri au nevoie, completeaza Adriana.   

In noul sau rol, Mihaela este responsabila de consolidarea si implementarea campaniilor creative de comunicare, PR si social media oferite clientilor, imbinand pasiunea pentru tot ce este nou in industrie cu abordare progresiva. In egala masura, Mihaela coordoneaza echipa creativa, alaturi de care consolideaza punti de comunicare intre branduri si comunitatile lor. Cred in puterea creativitatii si a curajului in dialogul onest si ma bucur ca am oportunitatea de a focaliza aceste valori in comunicarea pentru brandurile pe care le reprezentam. Decizia pe care am luat-o impreuna a venit natural in urma debriefing-urilor si meeting-urilor cu clientii, intrucat am identificat sansa de a implementa concepte complexe in noua formula. 

Hotararea de a construi cele doua divizii se datoreaza dorintei de a oferi rezultate masurabile clientilor si de a maximiza impactul comunicarii prin strategii inovative, care vin in completarea strategiei de business a clientilor.

Agentia de comunicare si PR Nomade Communication ofera fiecarui client o strategie de comunicare integrata si adaptata, al carei scop principal este ca, prin schimbarea perspectivei, sa genereze plus valoare nu doar pentru segmentele de public tinta, ci pentru toate categoriile de stakeholders ale unei companii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare